Balkan news

POGLEDAJTE STA VAM HOROSKOP KAZE – JEDNOM ZNAKU STIZE NOVAC

By  | 

Ovan

Mjesec u Djeviću dočekuje brojne perspektive u petak i subotu, koje se uglavnom tiču ​​blagostanja, sklonosti i prosperiteta. Nadolazeći mladi Mjesec učinit će ovo razdoblje idealnim za provođenje promjena koje će djelovati na vaš život, istovremeno utječući na njih da odustanu od načina ponašanja koji su štetni za vas. Mladi Mjesec u Vagi spaja Sunce na vašem sedmom mjestu asocijacije, tražeći od vas da se pokušate povezati s osobom za kojom čeznete. Imate pomoć zvijezda.

bik

Iznimno ste maštoviti u razdoblju kada se Mjesec u Djevici pridruži vašem planetu odluke, Veneri, s Merkurom u vašoj petoj kući. Ovo je najbolja prilika za uvođenje drugog pothvata ili rad na postojećem. Nedjeljni Mlad Mjesec u Vagi spaja Sunce u vašoj 6. kući, čineći da energija koju želite pokrenuti radi na nov, maštovit način i donosi poboljšanja koja stvarno želite da procvjetaju.

Blizanci

Vaš planet odluke, Merkur, okreće se retrogradno i spaja Mjesec u Djevici na vašem četvrtom mjestu doma i obitelji. Usredotočite se na dom, prijatelje i obitelj kako biste popravili veze i vratili bliskost u obitelj. U nedjelju se Mladi Mjesec u Vagi spaja sa Suncem, pozivajući vas da započnete nove maštovite pothvate i preskočite sve prilike za osjećaje. Vaše obožavanje je naglašeno, a zvijezde vas podržavaju.

Rak

S Mjesecom u Djevici u konjunkciji s Merkurom i Venerom na vašem trećem mjestu lokalnog područja, veza i korespondencije, imate sve što želite za poticanje organizacije poslovnih kontakata koji će vam pomoći u pokretanju vaših strategija. Nedjeljni mladi Mjesec u znaku Vage spaja Sunce u vašoj četvrtoj kući i omogućuje vam daljnji razvoj obiteljskih veza. Zvijezde su idealne za vas što se tiče novca, očekujte poboljšanje sredstava.

Lav

Mjesec u Djevici u konjunkciji s Merkurom i Venerom u vašoj sljedećoj kući usmjerava vaš fokus prema fondovima i potiče vas da se usredotočite na suptilnosti. Učinite sve što je potrebno kako biste se osigurali i klonili se iznude. Mladi Mjesec u Vagi povezuje se sa Suncem, osnažujući vas da nađete malo mira u svom odnosu sa suputnicima, svojim suučesnicima i preispitate način na koji to prenosite. Još jedna poslovna prilika vam se ceri.

Djevica

Ovaj vikend je posebno umjeren za Djevice, Mjesec povezan s Venerom i Merkurom u njihovoj najupečatljivijoj kući donosi priliku da se preklasificiraju, da preispitaju što je njihov identitet, način na koji ih drugi vide. Suncu se pridružuje nedjeljni Mladi Mjesec u znaku Vage, pažnja je na gotovini. Imate pristojnu priliku započeti neki posao, ostvariti misli koje će vam dugoročno donijeti novčani prosperitet.

Vaga

Mjesec u Djevici povezan s Venerom i Merkurom prosvijetlit će vaš duboki život, instinkt i snove ovog kraja tjedna. Usredotočite se na osjećaje koji vam se potajno javljaju i koji vas ne napuštaju. Bit ćete puni inteligencije i imati nepogrešiv cilj. Nedjeljni mladi Mjesec u Vagi spaja Sunce u vašoj kući koja se najviše pamti, što djeluje na vaše samopouzdanje, a vi razmišljate o pogreškama koje ste napravili i kako ih ispraviti.

Škorpion

Ovog vikenda, kombinacija Mjeseca u znaku Djevice s Merkurom i Venerom u vašoj 11. kući potiče vas da se družite sa svojim suputnicima i savršenim partnerima. 11. kuća također upravlja korisnim poslom, tako da ne bi škodilo uključiti se pod pretpostavkom da dobijete priliku. Nedjeljni Mlad Mjesec u Vagi pridružuje se Suncu, u središtu je onostranost i instinkt. Pozdravlja vas da upravljate ovim dijelom svog života.

Strijelac

Ovog vikenda, Mjesec u Djevici je u konjunkciji s Merkurom, a Venera usmjerava vaš fokus prema vašem stručnom životu. Potiče vas da napravite korake koji će vas pogurati naprijed u vašem odabranom pozivu. Nedjeljni mladi Mjesec u Vagi povezuje se sa Suncem, što predstavlja vašu društvenu i korisnu stranu. Ovo su najbolji dani za bavljenje zajedništvom, postavljanje novih i jačanje starih. Poboljšat ćete svoj život.

Jarac

Zemljin Mjesec u Djevici spaja Veneru i Merkur u vašoj 10. kući ovog kraja tjedna, što vam omogućuje da uživate u ludovanju, suputnicima i iskustvu. Nedjeljni mladi Mjesec u Vagi spaja Sunce u vašoj 10. kući, fokusirajući se na vaše dogovore i stručna otvorena vrata. Ovo vam pomaže u napredovanju u vašoj profesiji, nemojte smetati ovim otvorenim vratima.

Vodenjak

Mjesec u Djeviću ovog kraja tjedna asocira na Merkura i Veneru, stavljajući fokus na bliskost sa suučesnikom. Ovog vikenda pozabavite se “radnim stolom”, dogovorima, imovinom i poslovima koje dijelite s drugima. Nedjeljni mladi mjesec u Vagi pridružuje se suncu, a ovo putovanje je usmjereno prema širenju horizonta, proširenju polja aktivnosti i iskustva.

Riba

Mjesec u Djeviću je ovog kraja tjedna u konjunkciji s Merkurom i Venerom, što je u suprotnosti s vašim planetom odluke, Neptunom. To će utjecati na vaš odnos sa suučesnikom. Kako možete produžiti vezu