POGLEDAJTE STA OBLIK NOSA GOVORI O VASOJ LICNOSTI - Strong Woman

Balkan news

POGLEDAJTE STA OBLIK NOSA GOVORI O VASOJ LICNOSTI

By  | 

Zvuči neobično, ali je ujedno i valjano! Istražite osam različitih oblika i koje su kvalitete povezane s njima, a zatim, u tom trenutku, sami odlučite pod pretpostavkom da postoji nešto u tome.
1. Nubijski nos

Ovaj oblik nosa prepoznaje se od drugih po njegovoj duljini. Skela je praktički ravna, dok je opsežnije mjesto nosa usmjereno prema dolje. Osobe s ovim oblikom nosa su zainteresirane i znatiželjne. Oni su također puni nade, promišljeni i dosljedno pokušavaju pronaći odgovor za svako pitanje.

2. Grčki nos

Naziv ovog stanja nosa potječe od popularnih grčkih modela, kojima je bio zaštitni znak. Opisuje se kao ograničen i ravan. Pojedinci s ovakvim oblikom nosa općenito su udaljeni i mogli bi bez njih biti središnja točka razmatranja. Izuzetno su pragmatični i nepokolebljivi. Izazovno je s njima izravno razgovarati o osjećajima.

3. Zamračeni nos

Mnogi takvo stanje nosa uspoređuju s onim što izgleda kao ptičja njuška. Povija se od baze, na primjer od obrva, do vrha nosa. Osobe s ovakvim nosom su inventivne i dobronamjerne. Oni s entuzijazmom štite svoja uvjerenja i neće oklijevati suočiti se s izazovima kako bi ostvarili svoje ciljeve.

4. Širenje nosa

Uglavnom isti kao i prethodni, ovaj oblik nosa je savijen od nosnog neriješenog vrha. Bilo kako bilo, vrh je znatno zašiljeniji. Smatra se da osobe s ovim oblikom nosa nisu uklesane u kamen, iznimno su predane svom poslu i izvanredne su u društvu.

5. Nos s gumbom

Ovakav nos je izuzetno kratak i izgleda izuzetno ljupko. To je najpoznatija struktura, jer nije pretjerano ekspresivna. Osobe s takvim nosom često su nesputane u odlučivanju, što pojedince uglavnom smeta. Oni su glavna područja snage za vrlo, kao da budu neposredni i ne posve uklesani kako bi stalno dobivali ono što im je potrebno.

6. Izjednačite nos

Ovaj oblik je najnormalniji u Aziji i donekle je kompliment od drugih oblika. Vrh nosa je okrugao, a nosnice su šire. Osobe s ravnim nosom imaju područja snage za a. Iznimno su nestalni i entuzijastični i mogu eksplodirati pod pretpostavkom da se netko igra s njihovim razumijevanjem.

7. Udubljeni nos

Stanje ovog nosa opisuje se malom zakrivljenošću nosne kosti. Poput gumbastog nosa, iznimno je poznat u svjetlu činjenice da nije posebno upečatljiv i izgleda iznimno nježno. Pojedinci čiji nos ima ovaj oblik su liberalni i dosljedno spremni pomoći drugim ljudima u njihovim brigama. U svjetlu njihove delikatne strane, možete bez puno natezanja iritirati ili povrijediti ove pojedince.

8. Navrnuti nos

Možda naziv ovog oblika nije posebno pohvalan, ali ovo stanje nosa pokazuje nježnu osobu. Kostura nosa strši, dok je vrh izuzetno prilagođen. Osobe s ovakvim nosom izvrsne su u onome što rade i znaju obratiti pozornost na druge ljude, što ih čini nevjerojatnim društvom ili suučesnicima. Pojedinci koji čvrsto stoje na zemlji duboko su cijenjeni.