POGLEDAJTE STA JE URADIO ZEMLJOTRES U TURSKOJ - Strong Woman

Balkan news

POGLEDAJTE STA JE URADIO ZEMLJOTRES U TURSKOJ

By  | 

Turski grad je napola sravnjen sa zemljom. Video snimljenog trenutka rušenja zgrade objavio Boots u Uncategorized 6. veljače 2023. Ostavite komentar na pola turskog grada koji gori do temelja Video snimak rušenja zgrade Snažan potres jutros je sravnio dijelove grada Sanliurfa na jugoistoku Turske.

Najmanje 20 ljudi je poginulo, stotine su ozlijeđene, a deseci zgrada su uništeni, prema preliminarnim informacijama lokalnih dužnosnika. No, strahuje se da će ta brojka biti znatno veća.

 

Gradska bolnica je uništena, a potraga za onima koji su preživjeli još traje.

Osim toga, u javnosti su objavljena dva videa rušenja zgrade u ovom gradu.

 

Twitter se koristi za širenje videa koji je navodno snimljen iz uništenog studentskog doma, gdje su osoblje i studenti ostali zarobljeni pod ruševinama.

Podsjećamo, jutros je sjevernu Siriju i jugoistok Turske (regiju Gaziantep) pogodio razorni potres jačine 7,8 stupnjeva po Richteru. Više od pedeset potresa pratilo je taj razorni.

Svaka minuta prolazi, a broj žrtava već je premašio 200. Brojni spasilački timovi poslani su u pogođena područja Turske i Sirije da traže nestale među ruševinama za stotinama ozlijeđenih.