Balkan news

POGLEDAJTE STA JE JELENA KARLEUSA IZJAVILA POVODOM ZADRUGE

By  | 

Jelena Karleuša iznijela je svoju situaciju na temu koja je u posljednje vrijeme efikasna – bez obzira na to treba li u Srbiji biti nenapisana TV drama.

Vokal ima razumnu situaciju o tome i to je prenijela svojim pristašama na Instagramu.

– Na temu, bez obzira na to treba li u Srbiji biti nenapisana TV drama: Iskreno, nikad se nisam ni u jednom trenutku zagledao u zadrugu, jer me ne zanima. Nemam pristojnu procjenu o likovima koji tamo pokazuju najstrašniji primitivizam (čitala sam o tome na gatewayima i morala sam – radije ne bih uhvatila vjetar velikom broju njih) – počela je Jelena.

– Ipak, postavljati pitanje da li stvarnost treba postojati u društvu većinske vladavine je gotova ludnica. Od 200 kanala koje možete gledati, nitko nikoga ne prisiljava da gleda kanal koji prenosi nenapisane TV drame – nastavio je pjevač i dodao:

– Evo, na primjer, gledam E kanal, gledam kanale koji su aranžirani sa stvorenjima, glazbom, poviješću, kuhanjem, gledam CNN, BBC, Netflix i tako dalje… Nemam problem da se komuniciraju nenapisane TV drame neko mjesto, to j ***. tukli, psovali i pljuvali. ne gledam!

3060265-screenshot-12-ff