Balkan news

POGLEDAJTE NA KOJI MINERAL TREBATE OBRATITI PAZNJU, OD NJEGA ZAVISI VASE ZDRAVLJE!

By  | 

Nedostatak ovog minerala povezan je s pritiskom i lošim mentalnim sklopom – usredotočite se na nuspojave!

Stres suprotno utječe na naš način razmišljanja, dobrobit, neranjivost i osobno zadovoljstvo. Istraživanja pokazuju kako taj pritisak može iscrpiti značajne suplemente iz našeg tijela.

Riječ je o magneziju, kritičnom mineralu za našu dobrobit. Nizak stupanj magnezija dodatno nas čini nemoćnijima za guranje. Znanstvenici su ovo nazvali beskrajnom petljom: Stres snižava naše razine magnezija, ali mi stvarno želimo imati dovoljno magnezija da se borimo protiv pritiska.

Ključ za dobrobit kostiju, stvaranje energije, smjernice za glukozu i to je samo početak, magnezij je jedan od temeljnih minerala koje trebate imati na svojoj strani – no pokazalo se da se naši vrhunski, tegobni načini života oslanjaju na naše tijelo trgovine.

Isto tako, kada vam treba magnezij, više ste otporni na stres, zlovolju i nepoželjne emocionalne epizode. U tu je svrhu ključno imati dovoljan broj izvora hrane u jelovniku koji su bogati ovim mineralom, poput zelenog povrća, orašastih plodova, sjemenki, povrća, avokada, tamne čokolade, banana i cjelovitih žitarica.

Pod pretpostavkom da krvni test pokaže da vam je potreban magnezij, možete uzimati dodatke nakon savjetovanja sa svojim PCP-om. Idealan stupanj magnezija u tijelu podržava normalan rad ciklusa u tijelu, ali isto tako može ublažiti pritisak, napetost i učiniti da imate više energije. Magnezij nas umiruje na više načina – sprječava ekscitacijske sinapse koje nas podižu i aktivira receptore velikog mozga koji nas umiruju. Također je dokazano da smanjuje razinu kemikalije za pritisak, kortizola. Magnezij se također propisuje za sprječavanje cerebralnih bolova i ozbiljnih glavobolja, koje nepovoljno utječu na osobno zadovoljstvo.

Nuspojave nedostatka magnezija su:

Slabost
Gubitak gladi
Bolest
Upchuck
Nedostatak
Neuobičajeni srčani ritmovi
Koronarni napadi
Mrtvilo
Grčevi u mišićima