POGLEDAJTE KOJE "4 BIJELE SMRTI" SU KLJUČNE DA BISTE SMRŠALI DO LJETA! - Strong Woman

Balkan news

POGLEDAJTE KOJE “4 BIJELE SMRTI” SU KLJUČNE DA BISTE SMRŠALI DO LJETA!

By  | 

Doktorica Filgud, poznata i kao Saa Pleevi, objašnjava što trebamo izbjegavati ako želimo smršaviti ili zadržati idealnu formu tijela.

S prvim zrakama sunca dolaze i nove odluke, a mršavljenje je mnogima visoko na popisu prioriteta. Tražimo dijete i posebne planove prehrane, često ne shvaćajući da te drastične promjene ugrožavaju naše zdravlje. Doktor Filgud ili Saa Pleevi, zvani Saa Pleevi, često upozorava na opasnosti rigoroznih režima mršavljenja, a za Kurir TV objasnio je čega treba da se klonimo.

Kada pojedete samo jedan sendvič, što se događa s vašim tijelom? Ovo trebate znati od stručnjaka: “Umjerenost je najučinkovitija.” Klonite se četiri bijele smrti: puno bijelog brašna, šećera, masne hrane i soli. “Znati što jedete, koliko jedete, kada jedete i kako je hrana pripremljena najvažniji su aspekti zdrave prehrane”, rekao je. Dr. Filgud nam je tada savjetovao da se “spremimo”.

“Jesti večeru, doručak i ručak. U prosjeku, doručak treba jesti u devet ujutro. Nemojte jesti ništa između sedam i devet sati ujutro. Najvažniji aspekti zdravog života i mršavljenja su kada i koliko spavamo.Naša je ruka mjerač količine i pokazatelj.Planirajte hranu bez masnoće, na umjerenim temperaturama.»Umjerenost, to je dno«, rekao je.

Kad su dr. Filgooda ispitivali o autofagiji, otkrio je da ona najbolje funkcionira za neke stvari.

“Jedan Japanac je 2016. dobio nagradu za korištenje ove dijete za liječenje raka. Tijelo ipak ne bi smjelo izdržati bez hrane 20 sati ili više! Fiziologija tijela je opet poremećena time. Posljednji obrok se poslužuje u 20 sati. , a prvi obrok poslužuje se u 8 ujutro. Ako se pridržavate ovih prijedloga, smršavjet ćete tako što ćete smanjiti sve što ste do sada jeli, prepoloviti porcije, šetati i baviti se nekom tjelesnom aktivnošću. “Jedite sve, ali umjereno“, naglasio je dr. Pleevi.