POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA GLUMICA KOJA JE NAPUSTILA SRBIJU PRIJE 30 GODINA! - Strong Woman

Balkan news

POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA GLUMICA KOJA JE NAPUSTILA SRBIJU PRIJE 30 GODINA!

By  | 

Mirjana Joković bila je vjerojatno jedna od najpoznatijih zabavljačica tijekom 90-ih, a nakon toga odlučila je proći Srbiju i preseliti se u Ameriku.

Kada se Mirjana Jokovi prvi put pojavila u javnosti, ve je ostavila utisak na publiku. Redovno je dobivala uloge u domaćim produkcijama, a bila je jedna od najpopularnijih glumica s ovih prostora osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća.

Uz Vesnu Trivali, Sran ika Todorovi a, Dragana Bjelogrija, Milorada Mandi Mandu, Dragana Petkovi a, Darka Tomoviera, Dudu Stojanovi a, Slobodana Boda Ninkovi a, Vesnu Stanojevi, Branka Pulji a i Tatjanu Venelovski, bila je lan renomirane klase prof. Vladimir Jevtovi.

Igrala je u brojnim kultnim filmovima, poput “Tesne kože”, “Bure baruta”, “Vukovar, jedna priča”, “Mala” su joj među najpoznatijim ulogama, kao i one u “Stršljenovu” i ” Podzemlje.”

No, unatoč tome što joj je posao dobro išao, donijela je odluku da svoju karijeru preseli iz Srbije, pa je spakirala svoje stvari i zaputila se u Ameriku.

Tamo i danas živi, a tijekom svoje karijere pojavila se u brojnim predstavama i filmovima.

Tih godina mnogi su mislili da je Mirjana otišla zbog sukoba ili da bi pokazala svoje sposobnosti u Hollywoodu. Međutim, pripovijest tvrdi da ljubav leži ispod svega. Mirjana se udala za Srana Milenkovića nakon što se zaljubila u njega. Jedan od rijetkih koji ju je uspio osvojiti zagonetni je muškarac koji desetljećima taji svoj identitet od javnosti. Kružile su glasine da je zbog njega odjednom dala otkaz na poslu, prijateljima i obitelji.

“To je bila moja odluka. Iako nisam odbacila glumu, pokušala sam živjeti drugačije. Slavu i popularnost nisam smatrala najvažnijim životnim ciljevima. To je zamka koja ljude može zaglaviti”, rekla je Mirjana.

Predaje glumu na Kalifornijskom koledžu za umjetnost u blizini Los Angelesa, osim što radi kao glumačka redateljica.

Mnogi nisu znali da je nastupala uz ugledne holivudske glumce. Kao rezultat toga, glumila je uz Jennifer Lopez u “Sluškinji i senatoru”, kao i uz Andyja Garciju u “Kod Middletona”, Davida Thorntona u “Privatnom vlasništvu” i Scotta Vipera u “Bolji način za umrijeti”.

Unatoč tome što se Mirjana s godinama dosta promijenila, svi se slažu da je i dalje vrlo lijepa i karizmatična. Zbog toga će nekima biti teško prepoznati je.