POGLEDAJTE KAKO LAKSE DA ZASPITE NOCU

POGLEDAJTE KAKO LAKSE DA ZASPITE NOCU

Jednostavan trik od 30 sekundi pomaže vam da se riješite poremećaja spavanja!

U zadnje vrijeme sve više pojedinaca žali se da općenito ne vole nedostatak sna. Neki nikako ne mogu odahnuti, leže “oči kao suze”, a odmor nikako da dođe unatoč činjenici da su iscijeđeni i iscrpljeni. Drugi, pak, nemaju problema s kimanjem glavom, ali trenutno nakon nekog vremena probude se iz potpuno nejasnih razloga, a nakon toga počinje muka – ne mogu više kimnuti glavom.

Stručnjaci to razumiju razlikom u godišnjim dobima i temperaturnim kontrastima, a ponudili su i par vratolomija koje mogu pomoći. Način na koji se nedostatak sna pretvorio u svjetski problem također potvrđuje način na koji se sve veći broj savjeta dijeli s organizacijama o najuspješnijoj metodi za otklanjanje što je moguće učinkovitije i brže.

Jedan takav osvanuo je na Instagram profilu “Vodič za smanjenje tjelesne težine”, gdje ćete pronaći razne savjete stručnjaka za legitimnu aktivnost, smanjenje tjelesne težine, pametne dijete i slično.

Video nazvan “štos od 30 sekundi koji će vam pomoći da brzo klimnete oko večeri” nudi vrlo jednostavan aranžman. Sve se bez sumnje vrti oko položaja koji zauzimate kada se odmarate! Umjesto da uvrnete svog saveznika, “pripravnost” je da legnete na leđa, raširite ruke (dlanovi su okrenuti prema krovu), uvrnete noge u koljenima i namjestite stopala. Ovo je značajan položaj u jogi i ovdje biste trebali ležati točno 30 sekundi. Tijekom tog vremena vidjet ćete kako se vaši mišići opuštaju, disanje postaje dublje, a vaše tijelo šalje vitalni kisik u vaš veliki mozak, što čini vaša razmišljanja razumljivima, a vaš mozak tihim. Primjenjujte ovu proceduru dosljedno prije nego što krenete u vreću i nedvojbeno ćete brže posustati!

admina