Balkan news

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA SIN ANE BEKUTE KOJI JE BIO U DOMU

By  | 

Društvena pjevačica Ana Bekuta donijela je svog zamjenika Igora Polića kao doučera u srednjoj školi, sa 17 godina, i s nevjerojatnom mukom odlučila da ga ostavi na stalnom mjestu za ignoriranu djecu.

Vokal je u izvanbračnoj zajednici donio dijete. Bila je izolirana od svog djeteta, a klima ju je osuđivala.

Njezini su roditelji također završili na osloncu sramote, grad je brbljao o njima, što ju je posebno povrijedilo. Mislila je da nisu krivi ni za što.

– Nakon strašnih unutarnjih prekida, Igora smo smjestili u dom. Ogroman komad mog srca tada je uklonjen i ta ozljeda se nikada neće popraviti. Mislili su na mene kao na budala jer nisam na vrijeme ubio “tog”. Ili onda opet spremiti i ostaviti u nekoj udaljenoj klinici. Dosljedno sam se odvažila zagrliti Igora, koji bi mi se mogao naceriti u krevetu, nedvojbeno me se sjećajući. Sve do sljedeće subote na životu me držala njegova fina aroma u nosu i urezivanje njegovih malih usana na mom vratu. Jad je trajao jako dugo, a potom je glas srca i mozga vratio pticu u krilo – ispričala je tada Ana za Kurir.

Kako je Ana svojedobno skrenula pozornost, Igorovo predstavljanje požurilo je njezin izbor u potrazi za glazbom. Danas su oboje u izvanrednoj vezi, a Igor dosljedno podržava mamu na izložbama i izložbama i očito je da su u osnovi isti.

ana