POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA IGNACIO IZ SERIJE"KASANDRE"! - Strong Woman

Balkan news

POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA IGNACIO IZ SERIJE”KASANDRE”!

By  | 

Emisije španjolske televizije nekada su bile vrlo popularne na našim prostorima, no čini se da je “Kassandra” bila najuspješnija. Svima je pažnja pripala zabavljača manekenske forme i duge kose, koji i danas, kada je na rubu osmog desetog vijeka, slovi kao nesvakidašnji zavodnik.

Osvaldo Rios Alonso, glumac portorikanskog podrijetla, glumio je tridesetogodišnjaka koji se zaljubljuje u cirkusku ciganku, zgodnu, bogatu i njegovog brata blizanca. Njegova kultna uloga u televizijskoj seriji Kassandra iz 1996. priskrbila mu je svjetske simpatije.

Jedini je latinoamerički glumac koji ima televizijsku seriju prodanu u više od 100 milijuna primjeraka diljem svijeta i prevedenu na čak 32 jezika. Tijekom svoje glumačke karijere bavio se i glazbom te učio bas i gitaru. Osim toga, osnovao je vlastitu produkcijsku tvrtku čiji su projekti uključivali razne dokumentarne filmove i miniserije.

Kao rezultat njegove izvedbe u televizijskoj seriji “Kassandra”, dobio je čak 17 nagrada za najboljeg glumca od međunarodne kritike u sedam latinoameričkih zemalja.

Budući da se dosta promijenio, a prema nekim medijima i botoksirao se, Osvaldo se može prepoznati samo po nekadašnjem lijepom i zavodljivom izgledu. I dalje je muškarac za kojim bi se mnoge žene okrenule na ulici, iako aktivno vježba i uskoro će ući u osmo desetljeće.

Rekao je više puta mijenjajući igru “DA” i iz tih veza ima troje djece. Njegova prošlost nije bila tako mirna i lijepa kao njegov karakter, a trenutno je u vezi s Lucianom Rodriguez. Osvaldo je osuđen za obiteljsko nasilje nad svojom tadašnjom djevojkom Dejzi Santiago i dobio je zatvorsku kaznu 2004. godine.

Svojedobno je u suzama španjolskim medijima priznao da je svoju djevojku verbalno i fizički maltretirao te da nije imao pojma koliko je cijeni.

Čak i nakon raspada braka s novinarkom Karmen Dominici, i dalje su ga optuživali za zlostavljanje partnerice u vezi s brazilskom atletičarkom Kasianom Rosom.

Iako su neki španjolski mediji objavili da je raskinuo prethodnu četverogodišnju vezu s Lucianom Rodrguez, na njegovom Instagram profilu i dalje se nalaze fotografije na kojima on i sadašnja partnerica uživaju u Meksiku.

Osvaldo i u osmom desetljeću ima dinamičan život, za razliku od svojih vršnjaka koji su na pragu mirovine i čuvaju unuke, a navodno se zbog posla iz Meksika seli u Miami. Čini se da je stalni prevarant.