POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA IGNACIO IZ SERIJE”KASANDRE”!

POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA IGNACIO IZ SERIJE”KASANDRE”!

Emisije španjolske televizije nekada su bile vrlo popularne na našim prostorima, no čini se da je “Kassandra” bila najuspješnija. Svima je pažnja pripala zabavljača manekenske forme i duge kose, koji i danas, kada je na rubu osmog desetog vijeka, slovi kao nesvakidašnji zavodnik.

Osvaldo Rios Alonso, glumac portorikanskog podrijetla, glumio je tridesetogodišnjaka koji se zaljubljuje u cirkusku ciganku, zgodnu, bogatu i njegovog brata blizanca. Njegova kultna uloga u televizijskoj seriji Kassandra iz 1996. priskrbila mu je svjetske simpatije.

Jedini je latinoamerički glumac koji ima televizijsku seriju prodanu u više od 100 milijuna primjeraka diljem svijeta i prevedenu na čak 32 jezika. Tijekom svoje glumačke karijere bavio se i glazbom te učio bas i gitaru. Osim toga, osnovao je vlastitu produkcijsku tvrtku čiji su projekti uključivali razne dokumentarne filmove i miniserije.

Kao rezultat njegove izvedbe u televizijskoj seriji “Kassandra”, dobio je čak 17 nagrada za najboljeg glumca od međunarodne kritike u sedam latinoameričkih zemalja.

Budući da se dosta promijenio, a prema nekim medijima i botoksirao se, Osvaldo se može prepoznati samo po nekadašnjem lijepom i zavodljivom izgledu. I dalje je muškarac za kojim bi se mnoge žene okrenule na ulici, iako aktivno vježba i uskoro će ući u osmo desetljeće.

Rekao je više puta mijenjajući igru “DA” i iz tih veza ima troje djece. Njegova prošlost nije bila tako mirna i lijepa kao njegov karakter, a trenutno je u vezi s Lucianom Rodriguez. Osvaldo je osuđen za obiteljsko nasilje nad svojom tadašnjom djevojkom Dejzi Santiago i dobio je zatvorsku kaznu 2004. godine.

Svojedobno je u suzama španjolskim medijima priznao da je svoju djevojku verbalno i fizički maltretirao te da nije imao pojma koliko je cijeni.

Čak i nakon raspada braka s novinarkom Karmen Dominici, i dalje su ga optuživali za zlostavljanje partnerice u vezi s brazilskom atletičarkom Kasianom Rosom.

Iako su neki španjolski mediji objavili da je raskinuo prethodnu četverogodišnju vezu s Lucianom Rodrguez, na njegovom Instagram profilu i dalje se nalaze fotografije na kojima on i sadašnja partnerica uživaju u Meksiku.

Osvaldo i u osmom desetljeću ima dinamičan život, za razliku od svojih vršnjaka koji su na pragu mirovine i čuvaju unuke, a navodno se zbog posla iz Meksika seli u Miami. Čini se da je stalni prevarant.

admina