Balkan news

POGLEDAJTE KAKO CE LUNA I MARKO DA DAJU IME SINU

By  | 

Ljubav cvjeta!

Luna i Marko Miljković abolirali su svoju djevojku Miju, a potom su nakon završetka ozbiljne funkcije dali i glavni intervju.

graviranje

– Zrak je super, sve je kako treba. Posvećenje je proteklo savršeno, osjećali smo se veličanstveno tijekom svečanosti. Sklonost je nevjerojatna. Luna je pročišćena kroz vodu u tom klaustru gdje je Mija trenutno – rekao je Marko, a Luna je dodala:

– Jedva smo stisnuli na posvećenje, ja sam staloženiji i staloženiji. Shvaćam da je zaštićena od Boga – rekla je Luna.

– Došli su naši najbliži, vjerujem da će sve to proći u najboljem redu prije kraja dana – rekao je Marko.

Luna je vidjela da li je plakala i pretpostavljala da dogovaraju još jedno dijete.

– Osjećaji su savršeni, nisam plakala. Često razgovaramo o drugom djetetu, kako to mora biti, imamo u dogovoru. Voljeli bismo imati dijete, dijete. Nadalje, biti djevojka, samo biti živa i zdrava. Dijete bi se zvalo Luka, znali smo da kad se viđamo s nekim ništa nismo preobrazili – rekao je Đogani.

Dodatni Clanak:

Izašla je bez dinara i s psihičkim problemima.

Tara Simo koordinirala je rođendansku proslavu svog psa Aprli na pontonu u glavnom gradu i na tom događaju nakupila kolumniste da nam otkriju što joj se događa u životu i razgovara li s bivšim Nenadom Aleksićem Šaom.

Pred početak sastanka za Srbiju, Danas.com je rekao Tari da ona zapravo ima zdravstvenih problema i da se nije oporavila nakon što je napustila reality, ali da se osjeća bolje.

Postavljaš drugu melodiju, što je s tim?

– Pjesma je praktički gotova, nešto je prešlo da se odradi i nakon toga držim video za nekih četrnaest dana, tako da su moje pretpostavke na takav način visoke.

Je li vas Sha uzeo u obzir kada je napustio “Agreeable”?

– Ne, nema potrebe za tim stvarima. Pratim sastanke i pazim što on govori, on je ograničeniji od mene. Ja ga vrijeđam, u nekim slučajevima ga hvalim što mi je popušio, on je na ovaj ili onaj način ograničen, sve u svemu i neka ostane takav.

Mateja je našla drugu dragu, kako biste to primijetili?

– Primijetio sam njihov prekid s “crying house”, bio sam uznemiren, ali stojim pri nečem vrlo sličnom.

Postoji li prilika da se p284846268-3041730119423643-6847680975298407706-nridružite Zadrugi 6?

 

– Nikako, ne bih mijenjao svoj posao i naknadu koju sada imam za nekoliko poniženja i srama, izronio sam s takvim bezbroj psihičkih problema, nije to uobičajeno, to je zbrisano.

Što je Tara još trebala reći na temu “Zadruge” pogledajte u videu ispod.

http://https://youtu.be/YXxygMFO9u4