POGLEDAJTE KADA SAM ČUO DA IMAM KARCINOM SUZE SU MI SAME IŠLE" Ćemo je prošao kroz pakao sa zdravljem i obolio od najteže bolesti - Strong Woman

Balkan news

POGLEDAJTE KADA SAM ČUO DA IMAM KARCINOM SUZE SU MI SAME IŠLE” Ćemo je prošao kroz pakao sa zdravljem i obolio od najteže bolesti

By  | 

Pjevač Amel eman emo detaljno je ispričao svoju tešku borbu s rakom i kako je saznao da je bolestan.

Amel eman emo, pjevač, prije nekoliko godina imao je niz ozbiljnih zdravstvenih problema. Nakon određenog vremena izašla je najgora vijest.

Gostujući u “Ordinaciji” na RTS-u, pojasnio je što mu se dogodilo.

“Ta 2020. nije ni postojala, stvarno je bila čudna godina”, susreli smo se s brojnim zdravstvenim problemima. Godinu dana patio sam od groznice i drugih bolesti. Ništa se nije povećalo kad sam provjerio rezultate; sve je bilo u granicama normale. Sve dok mi se nije napravio apsces na gluteumu. “Doktor mi je rekao da je to virus i sve se saniralo”, započeo je svoju priču Emo.

Pjevač tvrdi da je potražio liječničku pomoć kada se infekcija počela pogoršavati. Nije dobio sepsu jer je rana brzo sanirana. Išao je svaki dan liječniku jer je intervencija zahtijevala stalnu obradu zaraženog područja. Dobio je gljivičnu infekciju od velike količine antibiotika, a ubrzo mu se pojavio i osip po cijelom tijelu.

“Ni moje lice nije zahvaćeno. Tome su uzrokovali i antibiotici, koje sam također uzimala intravenozno da spriječim sepsu. Kroz život sam naučila da se ne ispričavam; postoji li još nešto, jer uvijek postoji? Žao mi je, ali ljudi ne čuju da je zdravlje jedino što je važno u životu.”Emo kaže da iako nije doprlo do mene, važan je trenutak kada se dogodi.”

Njegovi zdravstveni problemi tu nisu završili; na red je došla gnojna angina.

“Idem liječniku na liječenje angine jer imam upalu grla. Nakon toga odem liječniku i saznam da sam od antibiotika dobio kandidu, ali nešto poput cvjetače mi je i dalje na krajnicima. Onda shvatim da je uzrok mononukleoza .. Dobio sam savjet da ga uklonim i početni nalaz je bio pozitivan, no već drugi nalaz je ukazivao da su stanice zloćudne.“ Emo je izjavio: „Čuo sam to tek kad sam dobio informaciju“.