POGLEDAJTE JEZIVA OBJAVA JELENE KARLEUŠE! Na krevetu “pronašla” VUDU LUTKICE, svi se pitaju – CRNA ili BIJELA MAGIJA - Strong Woman

Balkan news

POGLEDAJTE JEZIVA OBJAVA JELENE KARLEUŠE! Na krevetu “pronašla” VUDU LUTKICE, svi se pitaju – CRNA ili BIJELA MAGIJA

By  | 

Novom objavom na Instagramu Jelena Karleua, poznata po tome što ima oštar jezik i uvijek govori što misli, šokirala je svoje obožavatelje.

Na krevetu je imala čak pet vudu lutaka! Jeca je snimila prizor i podijelila ga sa svojim pratiteljima te odgovorila na mnoga pitanja o tome što tamo rade.

 

Samo je kratko napisala: Vudu”, ali niko nije siguran kome su posvećeni, zašto su u njenoj kući, je li u pitanju samo šala ili crna ili bijela magija…

POGLEDAJTE DODATNI ČLANAK

Zelenski je u svom govoru rekao da je “važno ne biti moralno neutralan prema zlu” i zahvalio Austriji na pružanju humanitarne pomoći i potpori za projekte poput razminiranja. Austrija ne isporučuje oružje Ukrajini i nije članica NATO-a. No, Ukrajina je uz humanitarnu pomoć civilima dala i kacige i zaštitne prsluke.

Austrijski kancelar Karl Nehmer je prošle nedjelje na Twitteru naglasio nedostatak pristranosti statusa svoje zemlje i rekao da, unatoč činjenici da je njegova nacija vojno nestranačka, “shvaćamo da moramo pomoći tamo gdje se događaju sramota i zločini”.

U prošlosti je FPO njegovao bliske veze s Rusijom. Stranka je 2016. sklopila sporazum o suradnji s Jedinstvenom Rusijom, konzervativnom strankom koja kontrolira većinu u ruskom parlamentu. Prema CNN-u, ruski predsjednik Vladimir Putin primijećen je na vjenčanju Karin Knejsl u Austriji 2018. godine kao gost članice FPO-a i tadašnje austrijske ministrice vanjskih poslova.