Balkan news

POGLEDAJTE BRUTALNU PORUKU FILIPA CARA NAKON OSUDE

By  | 

Pokušajte ne preuzimati to na sebe!

Unatoč tome što se često trudi ne reklamirati za domaće medije, bivši Zadrugar Filip Car nerijetko široj javnosti jasno daje do znanja što misli i što misli o svojim ranijim sustanarima iz Bijele kuće. osjeća, zbog svojih objava na Instagramu.

Ipak, u posljednje je vrijeme, zbog svojih aktivnosti, dosta vremena trpio napade opće populacije, a dodatno i predusretljivih pojedinaca koji su mu dosljedno davali primjedbe, najčešće onih povezanih s Dalilom Dragojević, a nakon progresije turbulencije koje nisu previše zaostajale za “korisnim”, car je poslao područja snage za a.

– Baš želite da pojedinci poput mene upiru jebenim prstom u njih i kažu: “To je antagonist” – podijelio je Car dodatak iz filma “Lice s ožiljkom”, a ovim je riječima, očito, ušao u trag samom sebi.

Podsjećamo, Car i Dalila razišli su se nedugo nakon izlaska iz “Zadruge”, a razne prepirke i zlostavljanja nastavljena su iu studiju TV Pink, u emisiji “Narod pita”. Dalila je ubrzo nastavila dalje, te je na webu pronašla ljepotana kojeg naziva Gringo, a koji se zbog stvarnog izgleda često suprotstavlja Cari.

– Uznemiren sam što je moje stalno ime stavljeno na naslove unosa uz gravure koje govore da se netko pojavljuje kao ja. Osim što je Filip sve u svemu car, pa je idiotski da bilo tko sebe suprotstavlja meni ili mene drugome. Pokušavam se potpuno maknuti s tih računa i više nemam nikakvih dodirnih točaka s tim osobama. Stalno me provlače… Razumijem da sam bio u tim vezama, ali zapravo se moja svakodnevna rutina bori s tim iskustvima, pa bih volio da se papirnati članci o meni, u slučaju da nije potrebno, izoliraju od tih pojedinaca – rekao je car.