POGLEDAJTE 3 horoskopska znaka NAJGORE ŽENE ZA BRAK I PORODICU - Strong Woman

Balkan news

POGLEDAJTE 3 horoskopska znaka NAJGORE ŽENE ZA BRAK I PORODICU

By  | 

Njihovi suučesnici su s njima teški

Zvjezdoznanci jamče da je damama u ova tri horoskopska znaka nedvojbeno teško ostvariti ljubavne veze s obzirom na to da im njihova osobnost ne dopušta da ostanu u takvom raspoloženju jako dugo. Ne stavljaju zalihe u klanjanje zauvijek.

Djevica

Postoji jedna stvar bez koje bi pojedinci mogli proći kod Djevica – to je njihova fanatično bazična i kritična priroda. Zbog svog rasuđivanja oko proračuna, Djevice imaju besmisleno isključive zahtjeve. Ona će predvidjeti da biste trebali biti više od onoga što jeste i neće joj biti slomljeno srce pretpostavivši da se osjećate užasno u svjetlu činjenice da ste bombardirali njezine pretpostavke. Osjeća se kvalificiranom za postavljene ekskluzivne zahtjeve, a ako doista trebate biti s njom, morate se hrabro potruditi da ih ispunite.

Škorpion

Od svih horoskopskih znakova, dame Škorpije imaju brojne karakteristike. Oni su oštroumni, oštroumni, koordinirani i pažljivi. Ono što im treba je odanost. Oni obavljaju stvari s određenim ciljem na umu i ne podnose kada se trebaju prilagoditi tuđim željama. Za jednu ovakvu damu potrebno je mnogo truda i predanosti da se posveti vezi s vama. Većina muškaraca ostane obeshrabrena.

Ovan

Dame u ovom znaku moraju kontrolirati i usmjeravati svaki dio veze. Nije toliko da vas ne cijene osobno. Takvi su inače. Moraju sve osmisliti unaprijed i održavati da sve u vezi bude na svom mjestu. S obzirom na njihovu neustrašivost, oni su prije svega fascinantni, no ta se samouvjerenost na duge staze pretvara u tiransku prirodu s kojom ćete se teško nositi. Neće dobro reagirati na nekoga tko ih potkopava, na nekoga čiji je karakter posvuda ozbiljan i jak kao njihov. Glavna stvar je zapamtiti da oni ne vjeruju da bi njihova veza trebala biti borba za neusporedivost.