Balkan news

PO OVIM ZNAKOVIMA CETE PRETPOSTAVITI DA VAS SUPRUZNIK VISE NE VOLI

By  | 

Mikhail Labkovski, ruski psiholog, otkriva koja su ponašanja rizična i ukazuju na crvene zastavice u vezi te koji znakovi pokazuju da vaš partner ne osjeća ljubav prema vama.


Tumačenje osobnosti, kao i odnosa koje stvaramo tijekom života, teme su kojima se psiholog Mihail Labkovski često bavi. Ovo je jedan od njegovih citata:
“Stabilna psiha je jedino što je ključ sretnog obiteljskog života, braka i života sa samo jednim partnerom. Kardiolog ili onkolog se ne mogu dobiti ustupcima ili kompromisima. Čovjek može živjeti cijeli život s jednim partnerom. partnera kad mu je psihičko stanje stabilno. I samo njega voli”, izjavila je poznata ruska psihologinja.
Sada ćemo razgovarati o pokazateljima koje je Mihail Labkovski identificirao kao znakove upozorenja u vezi koji ukazuju na to da je partner ili suprug prestao voljeti ili da u vezi više nema ljubavi:
1.Partner ne ispunjava obećanja: Ako vaš partner ne ispunjava obećanja, zaboravlja sve što je rekao i dugo se ne pridržava dogovora, možda imate problem.
2. Ignorira sve što vam partner kaže: Ako vaš partner ne obraća pozornost na ono do čega vam je zaista stalo ili ne sluša što govorite, trebali biste biti oprezni.
3. Čini sve kako bi vas učinio ljubomornim: Moguće je da imate posla s manipulativnom osobom ako je vaš partner sklon otvorenom flertu, opisuje se drugima, primjećuje znakove koji bi mogli upućivati ​​na preljub, a sve to zanemaruje i prebacuje se krivicu na tebi.To se nikad ne bi dogodilo nekome koga istinski vole.
4. Vlastiti interes: Vaš partner radi iz osobnog interesa, a ne iz ljubavi ako vam ne odgovara, ne obraća pažnju na vas ili vam se posveti samo kada mu nešto treba.
5. Ne trudi se usrećiti voljenu osobu. Partner vas ne pokušava usrećiti i ne dijeli sretna vremena s vama. Njegovi postupci ne pokazuju da vam je spreman donijeti sreću i ljubav u budućnosti.
6. Nikada ne govorite istinu Ako primijetite da je vaš partner neiskren, povjerenje se polako gubi u vezi. Ljubav je iskrenost i istina, pa bi partneri trebali vjerovati jedno drugome. Bitno je prepoznati da to nije ponašanje ljubavnika kada vam partner počne lagati, iskren je u tome i odbija preuzeti odgovornost za laži koje vam govori.
Odaberite provesti život s ljudima koji vas vole, poštuju i cijene jer zaslužujete više. Ostanak u toksičnoj vezi u kojoj druga osoba ne osjeća isto prema vama šteti vašem zdravlju, energiji i kvaliteti života. zaslužuju jaku, iskrenu i čistu ljubav!