OVOG DOKTORA ZOVU “ČUDO”: Patite od visokog krvnog pritiska?

OVOG DOKTORA ZOVU “ČUDO”: Patite od visokog krvnog pritiska?

Aleksandar Shishonin je ruski odvjetnik koji je rođen 2006. Za liječenje specifičnih bolesti pokrenuto je kliničko ispitivanje.

Klinika “Zdravlje 21. Vijeka” najpopularnija je u Rusiji, a dr. Koristeći Stil.kurir.rs kao polazište, Ionin je razvio i implementirao sustav rehabilitacije, liječenja i pomoći osobama koje gladuju.

VJERNIKA ZATITA: Jedna od stvari koja bi trebala biti prioritet za raspon je Ono dr. Visoki krvni tlak najočitija je značajka ionina.

Prema njegovim rijemama, problem nastaje kada gr miia suzi krvne ile, zbog toga se smanjuje količina krvi koja prolazi kroz krvne ile i tako dolazi do hipertenzije. To je problem, a to je problem zbog Štoviše, ako imate potencijal za pisanje, trebali biste poslati signal sustavu da pumpa krv. Zbog frock srce radi brže kako bi “poslalo” krv kroz sužene žile, a posljedično raste I tlak. Isto tako, hipertenzivno je.

“Hipertenziju možete riješiti na dva načina: ili prakticiranjem iste grčke masaže. Osjetiti olakanje nakon masae, nakon nekoliko minuta. Provjerite jeste li normalni! Dr. Tvrdi je rekao, “Vjebanje ima isti uinak.” Šišonin.

Cilj dr. Ioannina je da pacijenti mogu vježbati svoju muskulaturu i održavati zdravo vidno polje. Razvio je teretana za osobe koje se znoje na glavobolje, vrtoglavice, nesanice, pore, pamenja i bolove u ramenima i vratu.

Prva dva tjedna preporučuje se vježbati ovu gimnastiku svaki dan. 14 dana je predstavljeno sa 2 odnosno 3 puta.

admina