OVO JE DEČKO MAJKE DARKA LAZIĆA Dragan je iz Velikog Gradišta, našli su se na Facebooku, a evo kako izgleda (FOTO) - Strong Woman

Balkan news

OVO JE DEČKO MAJKE DARKA LAZIĆA Dragan je iz Velikog Gradišta, našli su se na Facebooku, a evo kako izgleda (FOTO)

By  | 

Mama Darka Lazića, Branka, našla je zadovoljstvo u ljubavi sa čovekom po imenu Dragan Paunović.

„Dragan je iz Velikog Gradišta, ali već duže vreme živi i radi u Holandiji. Tamo ga je porodica Lazić upoznala kada su živeli dosta davno, međutim nikada nisu bili saputnici u njegovoj blizini. On je razdvojen. i ima petoro mališana. Nije zapravo shvatio da je Milan poginuo s obzirom na to da generalno ne prati dobro naše vijesti. Nakon smrti Darkovog tate, čuo je šta se dogodilo, pronašao Branku na fejsu i dao njegove simpatije”, kaže izvor u blizini porodice i dodaje:

„Nakon par meseci su počeli da se upoređuju, i on je otvorio organizaciju u Beogradu, onda je u tom trenutku pozvao Branku da se vidimo, počeli su da se druže, osmislila su se osećanja i sada su zajedno. Darko i cela familija ga je u celini dobro priznala,svi se slazu, on je bio i na svadbi i sve je kako treba.Zivi izmedju Srbije i Holandije on i Branka sve se dobro snalaze.Znate kako niko nije tu da osudjuj nikome niko se u brak niko nije petljao siroti i poremetio nesto.Sudbina je takva druzi se,pomazu nikog ne nerviraju Branka je mlada dama deca imaju svoje porodice i zivote sta hoće li ona…”

Dozvolite da vas obavestimo da je Darkov tata, i Brankin partner Milan, preminuo 13. decembra 2020. godine zbog zamršenosti nakon stomačne aktivnosti.

(Blic.rs)