Balkan news

OVE 3 STVARI NIKADA NE TREBA POZAJMLJIVATI – NOVAC I SRECA ODLAZE S NJIMA

By  | 

Što feng shui kaže o pozajmljivaju stvari iz kuće? Procitajte to!

Feng shui asovi prihvaćaju da predmeti mogu utjecati na energiju prostora i pojedinaca koji u njemu žive. Osim toga, prihvaćeno je da se određeni osjećaji ili energetski odgovori mogu prenijeti na članke, ili mogu uvući svađe i nesreće u kuću. To je razlog zašto treba biti oprezan s posuđivanjem i ponudom stvari iz kuće, kao i privatnih stvari.

Dobiti novčanik uz torbicu smatra se potpuno užasnim u feng shuiju. To je povezano s odljevima novca i zapanjujućim troškovima. U slučaju da imate ekstravagantne dijelove ormara, to vrijedi i za njih.

Bez obzira na to koliko je normalno da određeni suputnici uzimaju odjeću jedni drugima, to nije uglađeno u feng shuiju. Poželjno je da rutinski pregledavate i organizirate svoju odjeću, kao i da izbacite ono što ne nosite i u čemu se nikada više nećete osjećati lijepo.

U svakom slučaju, takve komade ne treba nabavljati, ali ih od srca očekivati ​​za osobu kojoj ćete ih pokloniti. Unatoč činjenici da se smatra da ćete oprati, izglačati i retuširati odjevne predmete, ako je važno, osoba koja dobiva dar bi ih također trebala oprati.

Preporučljivo je potopiti ga u hladnu vodu u kojoj je rastopljena skromna hrpa soli, držati ga tridesetak minuta i nakon toga isprati.

Trebali biste učiniti isto pod pretpostavkom da neke odjevne predmete kupujete u trgovinama s recikliranom odjećom – “second hand” trgovinama.

Nije dobro posuđivati ​​svoje cipele drugim ljudima, prihvaćeno je da to može donijeti neugodnosti na poslu i zaustaviti se u napredovanju. Za slučaj da ne vjerujete da bi posjetitelji trebali šetati po kući u cipelama, nabavite par kompleta što tanjih cipela, poput gostioničkih, koje im možete ponuditi kad se pojave.

Napokon, feng shui kaže da nikome ne biste trebali posuđivati ​​sat. U trenutku kada ga vratite na svoju ruku, ponijet ćete sa sobom svu strašnu energiju koja bi mogla iritirati pojedinca, posebno ako je slučajno u strašnoj fazi.