OVAKO SE PRIJOVIĆKA PONAŠA KADA DOĐE U RODNI GRAD U HRVATSKOJ! Drugarica iz osnovne škole otkriva sve o pevačici! - Strong Woman

Balkan news

OVAKO SE PRIJOVIĆKA PONAŠA KADA DOĐE U RODNI GRAD U HRVATSKOJ! Drugarica iz osnovne škole otkriva sve o pevačici!

By  | 

Aleksandra Prijović (28) danas je jedna od najvećih zvijezda u regiji, a sinoć je održala prvi od pet koncerata u Areni Zagreb. Svoj put započela je u Belom Manastiru, gdje je pohađala osnovnu školu. Njeni roditelji Borka i Nedeljko razveli su se kada je bila mala, pa je pjevačica ostala živjeti s majkom u Hrvatskoj.

Aleksandra Prijović
FOTO: KURIR
U razgovoru za 24sata Aleksandrina prijateljica iz OŠ “Dr. Franjo Tuđman” u Belom Manastiru ispričala je kako su se njezini vršnjaci nekada odnosili prema današnjoj najvećoj domaćoj zvijezdi.

– Kuća u kojoj je živjela bila je u blizini romskih obitelji, a i njezin djed je bio Rom. Zbog toga su je zadirkivali, najviše djevojke jer su bile ljubomorne – prisjeća se, a sama pjevačica ranije je pričala o svom teškom djetinjstvu i djedu.

Aleksandra Prijović, Koncert
FOTO: PETAR ALEKSIĆ
– Aleksandra je uvijek imala talenta za pjevanje, a bila je i zgodna djevojka – kaže djevojka koja Aleksandru poznaje iz školskih dana.

Prijović je danas rekorderka Arene Zagreb, a glavni grad Hrvatske posjetila je 2009. godine kada je bila na školskom izletu. Potom je sa svojim razredom i profesorima obišla Zagrebačku katedralu, Trg bana Josipa Jelačića i Tehnički muzej Nikola Tesla te tadašnju zračnu luku Pleso.

Aleksandrina prijateljica iz djetinjstva objašnjava da su djeca srpske nacionalnosti uglavnom išla u D razred, a Aleksandra u A razred, gdje je bila odlična učenica.

– Jako me živcira kad ljudi misle da on zna samo pjevati. Bila je odlična učenica u školi. Malo suzdržanije dok ne upozna društvo. Ali za pjevanje je oduvijek bila talentirana – potvrđuje.

Prijovićka je ostala u kontaktu sa svojim prijateljima iz škole, a njen prijatelj se prisjetio zajedničkih vremena.

– Ljeti bi išla kod oca u Srbiju, pa se tada ne bismo puno družili. Ali dok je škola trajala, imali smo park u kojem smo se okupljali i pričali, igrali. Često bi nam zapjevala – kaže.

Osnovna škola povezala je Aleksandra s danas najboljom prijateljicom Draganom.

– Vrlo su iskreni prijatelji. Dragana nije iz svijeta estrade, ona je domaćica iz malog mjesta. Da li razumiješ? Aleksandra ne pati za slavom. Pozvala je Draganu na svoje koncerte u Beogradu, a potom joj platila smještaj u luksuznom hotelu – kaže pjevačičin prijatelj iz djetinjstva.