OSOBE ROĐENE NA SLEDEĆE DATUME NE MOGU NIKAKO OSETITI BEDU I BITI SIROMAŠNI: Numerolozi kažu da se za njih novac LEPI - Strong Woman

Balkan news

OSOBE ROĐENE NA SLEDEĆE DATUME NE MOGU NIKAKO OSETITI BEDU I BITI SIROMAŠNI: Numerolozi kažu da se za njih novac LEPI

By  | 

Numerologinja Ana Halk smatra da su neki dani u mjesecu puno moćniji od drugih te da ljude koji su rođeni u tim posebnim datumima štiti neka nevjerojatna energija koja im ne dopušta da u životu posustanu kad se nađe prepreka. bilo koje vrste ispred njih. Hrabro se hvataju u koštac s problemom i najčešće sve loše stvari koje im se dogode uspiju pretvoriti u neprocjenjivo iskustvo iz kojeg crpe snagu.

Obično im se dogodi da iznenada nađu novac na ulici ili dobiju neočekivani dar, a može se dogoditi i nasljedstvo. No, to nikako nisu ljudi koji sjede prekriženih ruku i čekaju da im novac padne s neba.Naprotiv, vrlo su poduzetni i uz puno truda i rada, ali i sreće, znaju jedan dinar pretvoriti u dva, a onda se stanje na računu samo povećava.

Njihove poslovne ideje, kaže Ana, puno lakše uspijevaju, a na brži način dolaze do respektabilne dobiti. A s činjenicom da im se gotovo sve što požele i ostvari, numerolozi ističu da veze imaju i zvijezde i datum rođenja.

Koji su datumi u mjesecu u pitanju?

1.
3.
10.
18.
19.
21.
22.
28.
30.