Balkan news

OGLASILA SE I MISICA NAKON SAZNANJA ZA MARKA OSMAKČIĆA

By  | 

Dosadašnji pojedinci iz “Uslužnih” zaprepašteni su viješću da je obitelj Marka Osmakčića lažirala smrt njegova tate Franje, nedvojbeno varljivim prolaskom, samo da bi ga nakon brojnih blamaža u Bijeloj kući “izvukla” iz stvarnosti.

Fran Pujas ne može se probuditi od šoka cijele okolnosti, koju naziva oslabljenom i čudnom.

– Jučer sam pročitala i sve pratim, stvarno ne mogu prihvatiti kakva je to bolest! Ovo je neobično, ovo je najneobičnija stvar koja se u bilo kojem trenutku dogodila uistinu pokazuje tako izuzetno dugo vrijeme! Mogu zamisliti što je Marko pao na pamet kad su ga odveli do vrata i rekli mu: “Uzmi naš sau-redovnije, tata ti je ritnuo kantu”, a poslije ga je taj čovjek otjerao iz Šimanovaca i podijelio s njim: “Zdravo, samo se opusti i opusti, nije on tvoj um-ro otac, prevareni smo te izvukli iz “Sporazumnog”. Oslabljeni! Doista, radije bih imao troje mladih uistinu nego da mi se to dogodi – zapanjena je Fran, dodajući:

“Puno mi više šteti što će njegov brat ispisati lažni testament za svog oca, u slučaju da čovjek doista nije udario kantu, moj Bože!” Ako su to učinili, pitajte Boga na što su Osmakčići pripremljeni – izražava Pujas za domaći unos.

Njegovo stajalište dijeli i Jovana Ljubisavljević.

– Uf, stvarno sam u šoku. Nemam pojma što da kažem ili što da mislim. Pregledao sam i ranije primjedbe da je sve dogovoreno, ali sam bio u temperamentu da je to nezamislivo i da je to jedan od paranoičnih strahova navijača/skeptika, sve do sada kada sam se uvjerio u realnost ovih slučajeva, pa bih slažem se s vama i iz onoga što sam pročitao na ulazu da Hollywood to sigurno nije vidio po istom principu! Shvaćam da je skrbnicima najteže gledati svoju djecu istinski u određenim okolnostima, međutim za sve treba postojati granice… Ne zna se gdje se događa veća stvarnost, unutra ili izvana, meni je sve ovo mračno . Ipak, to je gotovo za manje od mjesec dana, moje je mišljenje da bi sve moglo izdržati nešto duže – kaže Jovana, dok je Maja Marinković zbog cijele okolnosti prošla bez primjedbi.

– To su iznimno delikatne teme, stvarno nemam pojma što bih o tome rekao. Zaprepaštena sam cijelom okolnošću – rekla je Maja.

Nenad Aleksić Sha se ne može probuditi iz šoka po istom principu.

“Teško mogu zamisliti kako je tjeskoba zbog obveze koju je stavio na svoja leđa navela njega i njegovu obitelj da postignu nešto tako sumorno”, rekao je.