NIKOLA OBJAVIO SNIMAK PRED PUT U NEMAČKU, SVI PLAČU: “Šta sve ne uradi zbog Natalije!” Video OBARA REKORDE GLEDANOSTI

NIKOLA OBJAVIO SNIMAK PRED PUT U NEMAČKU, SVI PLAČU: “Šta sve ne uradi zbog Natalije!” Video OBARA REKORDE GLEDANOSTI

Mladi momak iz Srbije, Nikola, objavio je video putem veb-zabave koji je u pravom smislu rasplakao deo nacije.

Nikola Stanojević, kako se potpisuje na TikToku, postao je poznat u ovoj organizaciji po kopčama koje snima sa svojom dragom Natalijom. Oni su uglavnom lažne veze sa uobičajenim saučesničkim vezama, ali pored toga “šta se dešava kada se devojčica po zakonu useli kod majke u braku”.

Video je prikupio blizu 1.000.000

Njih dvoje su izuzetno dinamični i skupili su ogromnu publiku zbog svog posebnog humora. Ipak, snimak koji je Nikola juče objavio, a koji do sada ima više od 435 hiljada perspektiva, je užasan i dirnuo je veliki broj. Konkretno, kao što bi trebalo da se vidi na snimku Tik-Toka, on je iz lokalnog Kruševca, kako je komponovao, otišao u Nemačku.

“Tako napuštam svoju zemlju, svoje najmilije. Zašto se ne brinem temeljno za Nataliju”, napisao je on na prikazu objave.

U snimku koji je blizu kuće možete vidjeti kako se najprije oprašta od mame, a potom i od ostatka porodice, koji nisu mogli sakriti suze.

Takođe, nemoćnim se pokazao i sam Nikola, koji je, sedeći u transportu, počeo da lije suze kao pljusak, baš kao i njegova mama.

Pojedinci plaču u primedbama

I pored toga što je jučer distribuiran, po suptilnostima videa, dobro se vidi da je još kasno proleće, pa se ne zna kada je viralni video napravljen.

U masi primedbi izdvojila se jedna sa najviše veza: “Preboleo sam ovo, znam tačno sklonost. Izuzetno je teško, ali se na duže staze navikneš na to, navikneš se da plačeš večno i beskonačno ostavljajući najbliže“, komponovala je Josipa, sa čime su se svi složili.

(Kurir.rs/Blic)

admina