NEOČEKIVANI SIMPTOM VISOKOG ŠEĆERA U KRVI

NEOČEKIVANI SIMPTOM VISOKOG ŠEĆERA U KRVI

Dijabetes je bolest koja pogađa tijelo i um, ali negativno utječe i na organizaciju te otežava obavljanje svakodnevnih zadataka. Dijabetes je bio problem za kardiovaskularni sustav. Kako piše Mondo.rs, Američka dijabetička udruga (ADA) svjesna je da osobe s dijabetesom koje imaju prekomjernu tjelesnu težinu ili pretile mogu doživjeti oštećenje vida.

Prevalencija erektilne disfunkcije u naglom rastenju temelji se na prevalenciji glavnih uzronika u bolesti – pretilosti. Abnormalna regulacija inzulina dovodi do značajnog povećanja razine eera u krvi, povećavajući rizik od sranog udara, sljepoće i problema povezanih s bubrezima.

Hadžić: Kamatne stope rasti, ne bih rjeavao stambeno pitanje i taj vie Prvi znakovi da se razina eera u krvi “izvan kontrole” može pojaviti na vratima i ispod pazuha. Kamatne stope rasti, ne bih rekla da Amerika dijabetičara udruga upozorava da kao izrazito posljedica visokog eera u krvi mogu nastati kone promjene u obliku tamnih zadebljanja, koje se pojavljuju na potiljku ili rukama. Osim “naslage”, može se koristiti i “guije koe”.

Jedna promjena, koja se naziva “acanthosis nigricans”, međunarodno je prihvaćena, upozorava ADA. “Tamne mrlje koje se obino pojavljuju na pazuhu, vratu i preponama” kaže nacionalna zdravstvena služba o državi.

“To bi moglo ukazivati na visok rizik od dijabetesa, svakako se preporuča konzultirati liječnika.”

Doktorica britanske endokrinologije Efi Kara, koja vodi Graceinu bolnicu, otkriva da ona ima jedan od najizraženijih simptoma erektilne disfunkcije u krvi, zbog čega prestaje jesti i piti.

Simptomi vidljivi u ime doktora Kara, u slučaju da je krv “slatka”, normalna tjelesna cirkulacija je normalna i prisutna je u udaru periferne krvne iles, koja je ujedno i najdulje. Nedovoljna funkcija, odnosno nedovoljna prokrvljenost, prvenstveno se odnosi na noge i stopala. Njihova funkcija.

Razvija tzv. sada. periferna neuropatija, odnosno oteenje ivaca ekstremiteta, i evo ciji su simptomi sljedeci:

utrnulost nožnih prstiju
trnci u prstima
osjećaj “pečenja” u stopalima
trnci ili oštar bol u nogama, stopalima,
manja ozljeda, poput posjekotine ili modrice, postaje kompliciranija i stvara stvarniji problem.
Prema riječima liječnika, “ljudi koji dugo imaju visoku razinu ere u krvi mogu izgubiti osjet u stopalima, od vrhova prstiju do pete.” Kara.

Simptomi vidljivi oima Jo jedna kronina posljedica povienog eera u krvi je abnormalna promjena u zdravlju oiju, prema izvješću dr. Kara. Prije svega su zahvaene male krvne ile, a dio one pozadine osjetljiv na svjetlost, s njima i mrenica.

“Školovi u krvi mogu uzrokovati zamagljen vid, ali kada se razina šećera normalizira, ponovno se popravlja. Skolovi u krvi Kada povišena razina šećera postane konstantna, mogu se razviti abnormalne krvne žile u mreži, oštećujući središnji i periferni video. “Kaker, makula, sredinji dio oka moe natei, a sve to uzrokuje gubitak vida,” objasnio je lijenik.

admina