NAJPOZNATIJA KRIMI-BRAĆA! ONI SU SPOJILI MAFIJU I PORODICU: Neki platili glavom, neki zavladali podzemljem! "BRAT ZA BRATA" - Strong Woman

Balkan news

NAJPOZNATIJA KRIMI-BRAĆA! ONI SU SPOJILI MAFIJU I PORODICU: Neki platili glavom, neki zavladali podzemljem! “BRAT ZA BRATA”

By  | 

Zarobljeni Miljan i Ljuban Vidović, poznati kao braća i sestre Hoffman, imaju porodična i kriminalna udruženja, a po svemu sudeći nisu jedini koji su kao “privatno preduzeće” vodili nezakonite organizacije.

Braća i sestre Hofman, Miljan i Ljuban Vidović, uhvaćeni su 10 dana ranije u fantastičnoj policijskoj akciji u jednom beogradskom maloprodajnom objektu kao rezultat snimaka distribuiranih po međuljudskim organizacijama na kojima se vidi kako gnjave i rukuju detetom koji je prevozio hranu i serverom.

Dvoje braće i sestara po svemu sudeći nisu jedina braća i sestre koji su zbog svog poslovanja van zakona završili u fokusu razmatranja, brojni prije njih su svoj kriminalni posao zadržali u “porodičnom krugu”.

Opak način ponašanja

Braća i sestra Hoffman optuženi su za zloupotrebu i podlo ponašanje, a protiv Miljana Vidovića se vodi istraga zbog nanošenja teških rana.

1 / 5 FOTO: PRINTSCREEN

– Braća i sestre Hoffman izazvali su negodovanje pojedinaca. Cijelo otvoreno se osvrnulo na njihove snimke, a potom i na video snimak njihovog snimanja. Braća i sestre, koji su šampioni u boksu, bili su i ranije u centru pažnje kada je njihov tata slobodno rekao da ih je opozvao “pošto su postali huligani” – kaže izvor Kurira i podseća da su Vidovići neverovatno bliski jedan drugom, što dokazuje i njihove tetovaže.

– Nakon plodnog zanimanja kik-boksa koje su njih dvojica imali, počeli su da se bave prestupima i grade ugled kao huligani. Nakon toga, Ljuban na leđima ima ispisanu rečenicu “Negdje u davnoj prošlosti vojska nije ono što je brat i sestra”, a sličnu rečenicu na grudima ima i Miljan, pod predstavom brata i sestre – podsjeća izvor.

Belivuk i Miljković

Iako se uglavnom dešava da braća i sestre koji se bave nepravdama povuku svoje najbliže da idu sličnim putem, braća i sestre Veljko Belivuk i Marko Miljković priznavali su različite planove.

– Belivukov rođeni brat, za razliku od Veljka, nema nikakve veze sa zločinima, a par godina ranije je otputovao u drugu zemlju u kojoj ima tipičan život – kaže izvor Kurira i dodaje da ekvivalent važi i za brata Marka Miljkovića. :

– Imao je nekoliko izvora prihoda u Srbiji, jedno vreme i kao kuvar, a za sada je glavni ostvareni podatak da je dodatno negde u inostranstvu i da tamo gradi svoj život daleko od nedela.

Najpostojaniji partner

Prije braće i sestara Hoffman, dijelovi mračnog anala bili su puni imena nekoliko različitih braće i sestara. – Zločinstvo se u posljednje vrijeme progresivno pretvorilo u “privatno preduzeće”. Postoji popularan izraz “sestra za brata i sestra”, a neki to u pravom smislu pokazuju kroz čin svog prljavog rada. Ovo je način na koji su određena braća i sestre prešli od beznačajnih cestovnih očajnika do pravog vrha piramide prekršitelja zakona – ima smisla naš izvor i dodaje da ova posebnost ne bi trebala biti nevjerovatna:

– Krvna veza je najosnovnija. Brat i sestra nikada neće ukrstiti svoju sestru, svoju krv. U prošlosti smo imali slučajeve da su braća i sestre fokusirali svetlost na svoju ubijenu braću i sestre. U kriminalnom svijetu, brat ili sestra je najpouzdaniji partner.

x Vukodlaci

Za starešine porodice Škaljar raspoređeni su Jovan i Igor Vukotić iz Kotora, a jedan od njih je svojom glavom platio zločine 8. septembra prošle godine.

Jovan Vukotić je prodan u Istanbulu, a za ovu nedelu se dovode pojedinci iz kontradiktorne porodice Kavačac koji su ga nekoliko puta pokušavali da se oslobode, a očekuje se da je upravo njegov brat Igor preuzeo vlast nad škaljarskom grupom.

Igor i Jovan Vukotić
IGOR I JOVAN VUKOTIĆ FOTO: PRINTSCREEN, PRINTSCREEN LIBERTASPRESS
Naime, Igor Vukotić, koji je potreban Interpolu za razna krivična djela, u Crnoj Gori se povezuje i sa ubistvom Šćepana Roganovića u Herceg Novom, brata visokopozicioniranih “kavčana”, od kojih je samo jedan dospio.

x Roganovići

Začeta braća i sestre Roganović, Šćepan i Duško prepoznati su kao pojedinci iz Kavačke grupe, Šćepan je stradao 2017. godine u sukobu Škaljarske i Kavačke frakcije, dok je ispod Duškovog vozila postavljena bomba.

Duško Roganović
DUŠKO ROGANOVIĆ FOTO: VIJESTI, Povjerljiva hronika
Tada je istinski povrijeđen u eksploziji i odsječene su mu noge, a zapravo je ostao u zločinima s ciljem da se sada njegovo ime nalazi na nekoliko tužbi Ureda Izuzetnog ekspresnog ispitivača u Crnoj Gori. Dodatno je spomenuta povezanost sa grupom Veljka Belivuka.

Vladimir Roganović
VLADIMIR ROGANOVIĆ FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK
Uz to, u grupnom ratu 2018. poginuo je njihov stric Vladimir Roganović zvani Vila, koji je možda bio najbliži partner i pratilac šefa “kavčana” Radoja Zvicera, koji nije mogao da podnese njegovu smrt i osvetu. nije zaustavljen od te tačke dalje.

x Budimiri

M