NAHVATAO SVOJU ŽENU I DRUGA USRED VRELE "AKCIJE": Uleteo sa TELEFONOM, a snimak je ODUVAO društvene mreže! (VIDEO) - Strong Woman

Balkan news

NAHVATAO SVOJU ŽENU I DRUGA USRED VRELE “AKCIJE”: Uleteo sa TELEFONOM, a snimak je ODUVAO društvene mreže! (VIDEO)

By  | 

Veze ili veze se često prekidaju zbog prevare. Ovaj čovjek je otkrio kako njegova bolja polovina vara i sve snimio!

Iznervirani supružnik juri svoju dragu, ili obrnuto, na primer iznervirani supružnik juri, ali definitivno neko makne debljeg vladara s obrazloženjem da takve aktivnosti retko donose nešto veliko.

Jedna takva priča dogodila se u Brazilu gdje se ogoljena draga skida sa bijesnog supružnika.

Kao što vidite na snimku, kada se on niotkuda pojavio na kućnom pragu, supružnik (koji je jasno doveo u pitanje postojanost svoje bolje polovine kada je ušao u kuću sa uključenom kamerom) imao šta da vidi.

pic.twitter.com/dDBQ1KV0mX

— zoranceran (@zoranceran2) 29. jula 2022
Njegova napola ogoljena supruga, samo obavijena peškirom, pokušavala je da se skloni od kamere, a trebalo je da se vide samo noge muškarca koji istrčava iz kuće. Supružnik je pratio izgrednika koji je “gol” trčao po kući, dok je shvatio da je to njegov stari drugar.

Onda se u tom trenutku ponovo suprotstavio dami kojoj je, kako saznajemo iz snimka, pomogao kada je ona to najviše želela. Kao što je malodušni supružnik shvatio u videu, jednom je iz Venecuele u Brazil došla bez ičega.

Pred finiš snimka pojavljuje se “golac”, ovaj put je pokrio genitalije samo čaršavom i muškarci su počeli da se svađaju, a šta je bilo odmah… bolje da ne znamo.

“Zaljubio sam se u tebe, dao sam ti dom, hranu, odeću, dragulje, vozilo”, rekao je dok je pucao u preljubnicu koja nije izgledala previše potresena što je zarobljena u demonstracijama.

Svjesni smo da su pojedinci na webu osuđivali damu, ali je mnogima bilo fascinantno što se razotkriveni dragi skida.