Balkan news

MUŠKARAC DOŠAO U BOLNICU ZBOG BOLOVA U STOMAKU, PA UMRO

By  | 

ČOVJEK je preminuo nakon što se gotovo centimetar duga riblja kost zaustavila u njegovom malom probavnom sustavu i izazvala bolest, prema ispitivanju slučaja objavljenom u Globalnom dnevniku izvješća o medicinskim postupcima. Anonimna 61-godišnja starica javila se u hitnu pomoć zbog mučne trbušne agonije, povraćanja i opstrukcije, koje je mučio tri dana.

U trenutku kada se pojavio u medicinskoj klinici u Mannaru na sjeveru Šri Lanke, bio je zbunjen, imao je temperaturu, a njegove važne tjelesne funkcije pokazale su da ima želučanu bolest, pribrani su stručnjaci i anesteziolozi.

Muškarac je odmah smješten u hitnu medicinsku pomoć, tretiran je antiinfektivnim sredstvima i imbumentom. Stručnjaci su u njegovom probavnom traktu pronašli riblju kost dugu jedan centimetar. Radili su ga i ustanovili da je kost prodrla u probavni trakt i da postoji bolest.

Tvorci kontekstualnog istraživanja kažu da se to događa u svjetlu činjenice da većina nepoznatih tijela, na primjer, riblje kosti, čačkalice i zubne proteze, prolaze kroz gastrointestinalni sustav praktički bez ikakvih poteškoća. Prema izvješću, nepoznata tijela u pravilu zastaju u ozljedama ili normalnim kutovima probavnog sustava, ali oko 1% njih šteti malom probavnom traktu, dok 1% treba točno izvaditi.

Za ovu situaciju, stručnjaci su eliminirali oko 10 centimetara probavnog sustava čovjeka i napravili mu kratku stomu kako bi ga pokušali zalijepiti, no on se nije oporavio. Osam sati nakon što se pojavio u medicinskoj klinici, čovjeku je zatailo srce i umro.