“Moja žena je prezgodna”

“Moja žena je prezgodna”

“Već sam 15 godina u braku, a moja supruga je i dalje izuzetno privlačna.

Međutim, primijetio sam da je nakon toliko godina njen interes za intimnost naglo opao, a i moj kum mi je sugerirao da obratim pažnju.

S obzirom da sam terenski radnik i često odsutan od kuće po 2-3 mjeseca, odlučio sam se potruditi da otklonim svoje sumnje. Uz pomoć mog kuma, koji se razumije u tehniku, postavio sam kamere i mikrofone po cijeloj kući, čak sam i automobil ozvučio. Iako je to bilo skupo, osjećao sam da moram saznati istinu.

Umjesto da odem na posao u Njemačku, iznajmio sam hotelsku sobu i proveo dane prateći snimke. Prvih 3 dana se ništa posebno nije događalo, ali onda sam primijetio kako moja supruga prilazi jednoj od kamera koje sam postavio u kući i čujem je kako govori: ‘Strašno si me razočarao, uvrijedio si me. Želim razvod, jer nakon ovoga nema povratka…’

Bio sam zbunjen njenim riječima. Onda je rekla nešto što me dodatno iznenadilo: ‘Misliš da sam toliko glupa da ne primijetim kamere po svojoj kući…’ Iskreno, nije mi bilo jasno jer su kamere bile vrlo male i pažljivo sakrivene, ali žene su čudo.”

admina