“Moj muž zadnjih mjesec dana ne obraća pažnju na mene”

“Moj muž zadnjih mjesec dana ne obraća pažnju na mene”

“Moj suprug je poslednjih mesec dana potpuno izgubio libido u krevetu. U tom periodu nismo imali seks 5-6 puta, i kada god sam pokušala, ili je bio umoran ili mu se nije dizala. Sve mi je to delovalo kao da me vara. Nisam znala kako da ga uhvatim, jer su mu telefon i profil na društvenim mrežama bili ‘čisti’, i sumnjam da koristi lažne profile i drugi telefon koji krije.

Sinoć sam izmislila priču da idem kod mojih roditelja i da ću tamo prespavati, ali sam zapravo celo veče provela u parku odakle se vidi naš stan. Oko 9 sati primetila sam senke dve osobe u stanu, i to mi je bio jasan znak.

Popela sam se i stajala ispred ulaznih vrata, čekajući da se sve završi i da izađu. Sati su prolazili, a ujutru oko 8 sati vrata su se otvorila i iz stana su izašli moj suprug i njegov najbolji prijatelj.

Bila sam šokirana, a onda sam shvatila da moj suprug… Bože! Nisam uspela ništa da kažem, a on me je upitao zašto sam tako rano kod kuće, rekavši da moja majka sigurno jako hrče jer sam ih napustila tako brzo. Otišli su niz stepenice, a ja sam u šoku ušla u stan i ponovo čekala, nadajući se da će se on vratiti i razjasniti situaciju. Kada je napokon došao, rekao mi je da sam totalno luda, da su gledali utakmicu, popili previše i da ništa nije bilo. Ne znam, ali nešto mi baš i ne veruje…”

admina