MOJ MUŽ JE TOLIKA CICIJA DA ZIMI SPAVAM U KAPUTU: U kući nam je toliko hladno da mogu da vidim SVOJ DAH, a evo šta on kaže na to

MOJ MUŽ JE TOLIKA CICIJA DA ZIMI SPAVAM U KAPUTU: U kući nam je toliko hladno da mogu da vidim SVOJ DAH, a evo šta on kaže na to

Britanka Katie Lining svake večeri ide u krevet s četiri sloja odjeće i kaputom, a tek onda se pokrije poplunom, a sve zato što je temperatura u njezinoj kući u West Midlandsu blizu nule, a toliko je hladno da i ona i suprug Richard (35) može vidjeti njihov dah! I Katie (34) i njezin suprug zaposleni su i daleko su od siromaštva, no Richardova škrtost ponekad ih košta lagodnog života.

“Preselili smo se u studenom 2020. kako bismo uštedjeli na porezu. Ali znali smo da kući trebaju novi radijatori, ali nismo uspjeli natjerati majstore jer je bila zima i bili smo u karanteni pa smo cijelu zimu proveli nema grijanja. Srećom imali smo električni tuš, pa smo se mogli tuširati, ali obična kupaonica je imala samo hladnu vodu. Mogli smo vidjeti svoj dah, pa sam siguran da je bilo 0 stupnjeva. Nosili smo kapute po kući, a ja sam se preselio po kući odjevena u četiri sloja odjeće. No, Ricard je bio presretan jer nismo morali plaćati grijanje”, kaže gospođa Lining za britanski “The Sun”.

“Već cijepa drva za sljedeću zimu jer je čuo da će plin još poskupjeti. Pokušava nabaviti što više besplatnih drva za ogrjev. U našoj kući temperatura nikad ne prelazi 16 stupnjeva, čak ni sad kad nam je grijanje rade. Naši gosti često nose kapute. Ovaj tjedan smo radili od kuće, a Richard je napunio termosicu čajem, tako da ne mora stavljati vodu tako često tijekom dana da se ugrije. Jedina osoba koja jede hranu po punoj cijeni u našoj kući je naš pas i to samo zato što mu ne smijemo mijenjati hranu.Sjećam se kad mi je Rič jedne godine za Božić poklonio odleđivač da ne grijem auto ujutro”, dodala je.

Richard i Katie upoznali su se prije 11 godina preko zajedničkih prijatelja, a vjenčali su se u listopadu 2017. Imaju jedno dijete.

Katie Lining
FOTO: INSTAGRAM/KITTYHEALS
“Richard je na glasu kao štediša, svi znaju koliko je škrt. U početku to nisam shvaćala, ali to se promijenilo kad smo prije više od šest godina počeli živjeti zajedno. Vidjela sam da nije spreman platiti ni za što posao koji je trebalo obaviti po kuci i inzistirao je da sve radi sam.Srecom,prilicno mu ide od ruke.Uglavnom mi je smijesno,pogotovo kad ga netko tko ga ne poznaje dobro vidi na djelu,tad zna biti neugodno “, objašnjava Katie.

Ova Britanka opisala je i kako izgledaju njihovi susreti i druženja, čak i taj segment života trpi zbog činjenice da je Ričard jednostavno cinik.

admina