Balkan news

MILAN OTKRIO NOVE INFORMACIJE O LAŽNOJ SMRTI OSMAKČIĆEVOG OCA

By  | 

Vicky se brinula za svoje najmilije!

Pionir Milan Milošević dao je do znanja dragim pojedincima da je tata Marka Osmakčića lažirao njegovu smrt kako bi svoje dijete izvukao iz stvarnog svijeta.

– Molim te, Milane, razjasni mi što se događa, oni apsolutno još uvijek imaju nekoliko planova…

Meni je baš svejedno tko je kriv, to im je u duši, radije ne bih ovdje raspravljala o specijalistima… – ustala je Vicky.

– Marko se školovao da mu je tata umro u 58. godini, rekla mu je najdraža maćehina suputnica. Dobili smo prolaznu izjavu i obaviješteni smo da je preminuo od malignog rasta gušterače. Grupa TV Pink je otišla provjeriti, sve telefone isključila je njegova obitelj, danas u 16 sati kada je počela zadušnica Marko i njegov brat su se vratili u svaku neformalnu organizaciju i imali gomilu gluposti.

Grupa TV Pink otišla je na to mjesto i razgovarala sa susjedima. Može li itko u bilo kojem trenutku prihvatiti da netko može krivotvoriti njihovu smrt – rekao je Milan Milošević.

– Dia, kakav je zakon u Švicarskoj? upitao je domaćin.

– Dame su tamo iznimno zaštićene, nije vezana, tako da ne može biti ni za što kvalificirana. Razgovarala sam s njim, nisam u šoku, njegov suputnik i ja imamo zajedničke prijatelje i rekao je da se nitko ne igra s njegovom obitelji – rekao je Dia.

– Sad se brinem za njegovu obitelj, sutra sam rezervirao * ortus, pa ti je zadušnica. Trenutno vam slobodno govorim da ću dobiti dijete, ne trebam se zamarati sa Švicarskom. Imam adekvatan broj štićenika, ne trebam se ni s kim truditi da ga platim – rekla je Viktorija.