Balkan news

MIKI OTKRIVA KOLIKO JE ZARADIO OD RIJALITIJA

By  | 

U emisiji “Vikend premijerni specijal” i rubrici “1800 sekundi s Nemanjom” reporter i novinar Nemanja Vujičić ugostio je sadašnjeg zadrugara Mikija Đuričića.

Pčelar iz Kupinova ovom je prilikom otkrio koja mu je i kako nanogica koju mu je donio, podsjetimo, zbog nasilja nad Suzanom Perović, kao i čuje li se još s ovom bivšom suradnicom.

Smeta li vam taj medijski život i kajete li se zbog te odluke – upitao je Nemanja.

Uzeo sam možda 300-400 tisuća eura. Preko noći sam postao poznat. Bio sam željan svega, vidjeti, proći. Kad sam imao novca, želio sam da ga svi imaju. Mislio sam da 100 tisuća eura, kad sam prvi put zaradio, ne mogu potrošiti do kraja života. Idem u nogometni klub pa mi daj komplet novih dresova. Dajte svima sve, trenirajte, takav sam ja… Imao sam problem s kockanjem. Pa koji je bio moj problem, što je Tesla imao? Kockanje je vrlo ozbiljan problem ako se ljudi s njim ne suoče. Išla sam na neke seanse i tretmane, mislim ne tretman, nego razgovor s psihoterapeutom. Doveo me u situaciju da sam sebi rekao da sam glup – rekao je Miki.

S kojim ste ženama bili – upitala je novinarka.

Bio sam sa Susan, u stvarnosti, a Jidza mi je prijatelj. Ne čujemo se, ona živi svoj život, ja živim svoj – dodao je Miki.