MARIJA I BEBICA BIJESNI ZBOG POMIRENJA MILJANE I ZOLE: - Strong Woman

Balkan news

MARIJA I BEBICA BIJESNI ZBOG POMIRENJA MILJANE I ZOLE:

By  | 

Istinski i bez skretanja!

Ivana Šopić sinoć je u emisiji Narod pita vodila Mariju Kulić i Nenada Macanovića Bebicu. Odigrana je epizoda kada se Miljana Kulić ljubkala sa svojim bivšim Lazarom Čolićem Zolom prije Bebice i pokušala da se odmori blizu njega u krevetu.

– Koliko vam je mučno to gledati i kako biste opravdali da ste je morali snažno izolirati od Zole? – upitala je Ivana Nenada

– Ne gledamo to, niti dajemo primjedbe. Otišao sam tamo, nisam imao pojma što je to “Helpful”, pao sam kao sa drveta. Glumila je, a on ju je to iskorištavao i kontrolirao. Nemam pojma kako to legitimizirati, to je njezin posao, a on se dosjetio kako to iskoristiti i okrenuti je protiv nas. Bila je zauzeta. Svaki put kad se nađemo nasamo, ona mi nešto kaže ili nešto konkretno poruči preko Sanje – rekao je.

 

– To sam rekao pod pretpostavkom da on vjeruje da će nenapisana TV drama ispasti pozitivno, bez kontakta i bliskosti. Mislim da je razumjela da je taj čovjek nikada nije cijenio i da si je dopustila da je osramoti, dala mi je do znanja da je to TV drama bez scenarija i da se od pojedinaca očekuje da će nasmijati. Nikada ne bih mogao dopustiti da me netko osramoti, to nije show za mene. Mogu više puta biti u TV drami bez scenarija, svoj sam. Miljanin interes i moja primedba na njen način ponašanja je specifičan inverz. Bio sam tako razdražen, izbezumljen i bijesan na nju. U trenutku kad sam ga samo vidjela kako prolazi pored nje… Ona je pristojna osoba i melankolična, teško mi je bilo zamisliti kako je bila sposobna da tako naudi Nenadu. Možda je neki zlikovac ušao u nju. Sigurna sam da je ona to raščistila i da je postavila ciljeve i da ovakvih promašaja od sada više neće biti – rekla je Marija.