"MAJA NAS JE ZBLIŽILA" Aneli progovorila o odnosu sa Janjušem i razbesnela Marinkovićevu: On te ne želi! (VIDEO) - Strong Woman

Balkan news

“MAJA NAS JE ZBLIŽILA” Aneli progovorila o odnosu sa Janjušem i razbesnela Marinkovićevu: On te ne želi! (VIDEO)

By  | 

Aneli Ahmić i Maja Marinković ponovo su ušle u osiguranje zbog veze sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Tokom svađe, odlučili su se za ljubav prethodnog fudbalera i borili se za njegovu pažnju.

Prvi razred
Fotografija: PRINTSCREEN
– Nisam čuo kada ga je Darko zvao, samo mi je naknadno rekao da je kod njega. Rekao sam da moram razgovarati, imam povjerenja u ono što osjećam prema njemu. Maja nas je zbližila. U trenutku kada smo se smjestili, Maja me bockala, ti si moj strašni duplikat – dodala je Aneli.

– Aneli me je stvarno pogodila, stradala je velika tiktok zvezda – rekla je Maja.

– Očigledno mi je da je pripremila Staniju. Možda bi htela da nas vodi u se*s, pa da Maja slavi, to je Stanijina škola – dodala je Aneli.

– Janjuše, pod pretpostavkom da ti treba, brzo bi se složio. Jednostavno joj ne trebaš – odbrusila je Maja.

– Ovo je obična veza, podržavam način na koji je ona gurala naprijed, u slučaju da ste loši prema sebi, nećete iskreno postupiti sa svojim djetetom moguće, ne biste trebali imati snošaj u slučaju da ste može izdržati za vaše dijete. Maja te sigurno pokušala nahuškati. Maja ne njeguje Janjuša, zapravo ti je jako stalo do njega – rekla je Žana.

Prvi razred
Fotografija: PRINTSCREEN
– Maja je izuzetno manipulativna individua, mislim da ima veći broj karakteristika od Stanije. Nemam ni najmanje pojma kome pripada muško kontrolisano društvo na šta Stanija ističe kada je nesumnjivo shvatila da je Aneli Asminina bolja polovina. To je nepatvoreno osujećivanje – rekla je Žana.

– Njihova veza je užasna, jer, u slučaju da te iznervira u određenom trenutku, doći ću i javiti ti pravo pred tobom, ne možeš ličiti na mene za tri života – dodala je Maja.

– Radije ne bih bila kao ti, nisam preterano osvetoljubiva – rekla je Aneli.

Kurir.rs/Pink.rs