KUPIŠ KARTU, UĐEŠ U STAN, A TAMO - HAOS! Rusi donijeli neobične žurke u Srbiju: Sve se dešava iza zatvorenih vrata, a izgleda OVAKO (VIDEO) - Strong Woman

Balkan news

KUPIŠ KARTU, UĐEŠ U STAN, A TAMO – HAOS! Rusi donijeli neobične žurke u Srbiju: Sve se dešava iza zatvorenih vrata, a izgleda OVAKO (VIDEO)

By  | 

Oko 150.000 evakuisanih iz Rusije u Srbiju ponelo je sa sobom svoju tradiciju i način života, a “kvartirniki” su ilustracija okupljanja, koja se navodno sve češće održavaju u poverljivim stanovima u Beogradu.

Ovo su house showovi, a metodologija je s krajnjim ciljem da morate kupiti ulaznicu za povjerljivu zabavu, gdje se možete smrznuti i popiti, nakon čega izgledaju izvođači koji dižu ambijent i prave šou.

Na snimku koji je osvanuo na Tviteru, obično se vidi da je potkrovlje u kojem se održavaju “stanovi” prepuno, kao i da posetioci u svakom slučaju sede na regalima i stubovima iznad ulaza, dok izvođači angažuju ih.

“Kvartirniki” su postali poznati u Rusiji pre nekoliko godina, emisije koje se dešavaju u poverljivim stanovima, kupite kartu, popijete piće, zatražite predjela, prošetate i na kraju se pojave izvođači sa puno akustičnih instrumenata. Trenutno postoje i ruski kvartirnici u Beogradu. , izraženo je uz video, sačinjava Blic.rs.

https://twitter.com/i/status/1703921272978125296