Balkan news

KRISTINA JE NEKADA IMALA 250KG, A SADA IZGLEDA OVAKO

By  | 

Kristina je konačno stupila u kontakt s dr. Nauzaradan jer je bila toliko očajna. Rekao joj je da operacija neće uspjeti ako ne smršavi.

Dvije je godine zbog težine provela u krevetu, a nakon operacije koja joj je promijenila život sada je potpuno neprepoznatljiva. Točnije, Mississippi Kristina Phillips podvrgnula se operaciji želučane premosnice u 22. godini života i smršavjela je nevjerojatnih 243 kilograma. U poznatoj emisiji TLC-a “Moj život s 200 kila” mogli smo pratiti njezino putovanje kroz život.

BOMBETINA! Danas je Napoli Kvaratskheliju platio 180 milijuna eura čime je postao drugi najskuplji nogometaš. Pročitajte više Kristina je u emisiji rekla da joj je vrijeme kada je bila na najvećoj kilaži bilo nepodnošljivo te da nije mogla pošteno ustati iz kreveta, a da ne ostane bez daha. Držala je roditelje odgovornima što su joj dopustili da između obroka jede grickalice brze hrane.

Kristina je konačno stupila u kontakt s dr. Nauzaradan jer je bila toliko očajna. Rekao joj je da operacija neće uspjeti ako ne smršavi. Time je dobila motivaciju, počela se što zdravije hraniti i vježbati, a oboje je rezultiralo značajnim gubitkom težine od gotovo 250 kilograma.

Trenutno stalno objavljuje svoje fotografije putem internetske zabave kako bi dirnula druge.

No, Kristina je dokumentirala i kako je gubitak kilograma utjecao na njezino psihičko zdravlje jer se bojala povratka kilograma nakon operacije, unatoč pozitivnim slikama koje objavljuje na internetu. Kao rezultat toga, potražila je terapiju kako bi pobijedila svoje strahove.

– U posljednje vrijeme, kad god vidim da vaga ide gore, uplašim se i prestanem jesti na nekoliko dana. Osim toga, izjavila je: “Ne znam kako promijeniti način na koji se osjećam.”

Ustvrdila je i da je njezina transformacija razlog zbog kojeg je prekinula vezu sa suprugom Zakom. Postala je neovisna jer je osjećala da više ne funkcionira.

Unatoč tome, tvrdi da je sretnija nego ikad jer normalno hoda i ne gubi dah ni pri najmanjem fizičkom radu: Sada mogu puno više. Prilično je nevjerojatno. – Prije nisam mogla napraviti ni nekoliko koraka, a da ne pomislim da ću umrijeti – zaključila je Kristina.