KOLIKO STE DOBAR VOZAČ? Na ovoj slici nalazi se jedna greška, samo će genijalci moći da je pronađu za 11 sekundi

KOLIKO STE DOBAR VOZAČ? Na ovoj slici nalazi se jedna greška, samo će genijalci moći da je pronađu za 11 sekundi

Zagonetke sa slikama pomažu u radu na paralelnom zaključivanju i vraćanju na matice i vijke kao što su unutrašnji kompas i putokazi. Zagonetke i zagonetke pomažu u jačanju sposobnosti kritičkog razmišljanja i odlučnog zaključivanja te rade na vašim mentalnim sposobnostima, pamćenju i brzini rukovanja.

Ako nije preveliki problem, imajte na umu da je ova slagalica samo za testiranje vaših sposobnosti percepcije. Slika se ne odnosi ni na jednu zemlju. Postoji samo jedna greška u slikovnoj slagalici.

Greška na ovoj slici je izuzetno jednostavna. To je pred vašim očima. Zamislite vožnju vozila i traženje smjera. Šta biste mogli prvo vidjeti?

slika-zagonetka-zagonetka find-the-botch puna slagalica

Imate 11 sekundi!

Saobraćajni signal može postati zelen kad god.

Možete li u bilo kojem trenutku utvrditi koja je greška u zagonetki za 11 sekundi?

Pod pretpostavkom da pažljivo i oprezno pogledate, vidjet ćete vijak “desno skretanje” na znaku dozvoljenih ležajeva koji pokazuje da skrećete desno. To je greška.

Ulica ide pravo, a glavni pravac kojim vozilo može skrenuti je na njihovu lijevu stranu. Dakle, početna dva vijka “skreni lijevo ili idi pravo” i “idi pravo” kažu desni ležaj, ali posljednji vijak “skreni desno” je smrtonosna greška na toj ploči.

admina