Balkan news

KOJI MUSKARAC JE NAJBOLJI ZA BRAK

By  | 

“Trebalo bi odbaciti 1.000 jadnih ljubavi da bi jedno cijelo srce bilo postavljeno”, Rumi.

U slučaju da volite osobu rođenu pod ovim znakom – stvarno, mahnito, duboko, želite slabost kako bi ih voljeli cijelim svojim postojanjem. On vjeruje da je ljubav najimpresivnija moć poznata čovječanstvu, a on je strašan, najtalentiraniji regulator te nadzemaljske moći. Njegov najistaknutiji dar je njegovo srce – njeguje ga u svakom slučaju, kada bi se i svaka druga osoba predala, jer vidi minijaturni snop dnevnog svjetla koji mu daje do znanja da se iza magle krije svjetlost.

U svojoj žudnji da podrži i da sve što se od njega očekuje za daljnji razvoj svijeta u kojem živi, ​​on će sam sebe oslabiti popravljajući stvari i ostavljajući ih boljim nego što im je ušao u trag.

Bolest!

Bolesti su stalno osuđivane zbog svog promjenjivog i često jadnog temperamenta, ali bitno je shvatiti da dragi maligni izraslina osjeća sve. Otvorenost je od najveće važnosti za držanje podalje od pogrešnih pretpostavki koje bi mogle potaknuti iskrenu nelagodu.

Slatka riječ ili čin ljubaznosti poslat će ga u svemir do zvijezda, a nemarna primjedba ili suvišno zanemarivanje bacit će ga u uragan dosadnih pitanja i samoobraćanja poput: “Čime sam ovo zaslužio?”.

Sve osjeća i često čezne za vremenom koje će provesti u izolaciji, sa svojim stajalištima. S vremena na vrijeme mogli biste biti zapanjeni njegovom sposobnošću da bude i sramežljiv i intenzivan u isto vrijeme.

Potreban je nevjerojatan napor kako bi se istinska zloćudna izraslina oslobodila čvrste ljuske koja štiti njegove grube osjećaje. Brojne zloćudne izrasline izbjegavaju svoje suučesnike koliko god je to moguće, dok on još pliva u nepoznatim vodama i ne brine se da bude “zaštićen”, s obrazloženjem da nema ni najmaglovitiju ideju kako obožavati slabiće.

Unatoč činjenici da dobiva udarac od prilike da bude nesputan, Maligni rast mrzi prolazne pothvate, jer sebe čuva kao dar za izuzetnu osobu.

Bolest je često inovativna i dosljedno izražena. Pažljivost opisuje njegov stil u povezivanju, kada vas prizna u svom srcu, vi ste dosljedno na čelu njegovih misli.

On će dati sve što ima za vas, a ne želi gotovo ništa da ga ispunite. Dovoljno mu je da se među svojim najmilijima osjeća cijenjeno i zaštićeno.

Njegov bi suučesnik trebao biti delikatan. Vi niste njegov najupečatljiviji suučesnik i bit ćete veseli ako pretpostavite da ste posljednji preostali, a pritom je bitno shvatiti da su mu mnogi naudili. On ne traži da mu sanirate ozljede, jednostavno morate znati koliko je za njega značajna mogućnost da vam vjeruje jer će vam dati cijeloga sebe.

Prošlost mu je vezana uz sramotne ljubavnice, budući da još nije shvatio koliko je zapanjujuća osoba.

Njegov najistaknutiji dar je srce – njeguje ga u svakom slučaju, kada bi se i svaka druga osoba predala, jer vidi mali tračak dnevnog svjetla koji mu daje do znanja da se iza polumraka krije svjetlo. Ono što on traži je zdravost, unatoč činjenici da on isto tako živi za iskustvo!

On se treba igrati, beskrajno istraživati ​​opskurno s nekim za koga prihvaća da će biti njegova mreža dobrobiti pod pretpostavkom da padne. Dugoročno se bavi hrpom stvari. Za svoje buduće zadovoljstvo u klanjanju treba mu pojedinac koji je zadovoljan samim time što jest, pojedinac s kojim se može razvijati.

Bolest će vam dati sve što vam može trebati u vezi, on općenito prihvaća da su fantazije iskrene i da dvije osobe mogu živjeti radosno zauvijek.

Njegova ljubav je nepatvorena, iskrena i 100% autentična. Nažalost, mnogi pojedinci nisu iskusili ljubav poput njegove, pa većina njih nema ni najmaglovitiju ideju kako s njom upravljati… odbacuju je ili što je još gore – podcjenjuju.

Hrabra osoba koja dopusti da je njeguje ogromno srce Bolesti, može vidjeti čudo neprimjetno drugim ljudima. A nakon toga neka oboje sudjeluju u euforičnom sjaju koji se širi od ljudi koji shvaćaju korist od skladanja vlastite fantazije.