JELENA KARLEUŠA NA PINKU POSLIJE TOLIKO GODINA: Evo kako IZGLEDA i ko je još PORED NJE

JELENA KARLEUŠA NA PINKU POSLIJE TOLIKO GODINA: Evo kako IZGLEDA i ko je još PORED NJE

Nakon dugog vremena, Jelena Karleuša se pojavila na televiziji Pink, što je izazvalo iznenađenje mnogih. Nakon što se prije nekoliko godina kratko pojavila u Ami G Show-u, nismo je ponovno vidjeli na toj televiziji.

Međutim, nedavno je objavljena reklama na Pinku koja najavljuje Jelenino gostovanje u emisiji “Hit Tvit”, a danas je pjevačica to i potvrdila.

Emisija je upravo počela, a Jelena se pojavila nakon dugog odsustva sa televizije Pink.

Odabrala je svijetlo plavu haljinu, interesantnu šminku i stilizirala kosu.

Uz Jelenu Karleušu, gosti u emisiji “Hit Tvit” su pop zvijezda Dejan Tomašević, proslavljeni košarkaški as, i Darko Glišić, predsjednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke.

Važno je napomenuti da su mediji danas snimili Jovanu Jeremić i izvijestili da je voditeljka stigla ranije kako bi dočekala Jelenu na Pinku. Za sada ne znamo da li je to istina.

Pošto je poznato da je Jovana veliki fan Jelene Karleuše i da je više puta izjavila da želi da je vrati na Pink, ona se pripremala za snimanje ispred zgrade Pinka, pokazujući svoju posvećenost vježbanju i radu na tijelu.

Inače Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih pop zvijezda na regionalnoj glazbenoj sceni. Njezina karijera traje već dugi niz godina, a njen talenat, karizma i kontroverzni nastupi su je učinili jednom od najprepoznatljivijih figura u industriji zabave.

Jelena je poznata po svojoj snažnoj vokalnoj interpretaciji i stilu koji se kreće od popa do elektronske glazbe. Iza nje se nalaze brojni hitovi kao što su “Insomnia”, “Slatka mala” i “Ostavljam te”.

Osim glazbene karijere, Jelena je također poznata po svom modnom izričaju i smjelom stilu odijevanja koji često izaziva pažnju javnosti. Ona je uvijek spremna iznenaditi svojim odjevnim kombinacijama koje često prate najnovije trendove.

Jelena Karleuša je također aktivna na društvenim mrežama, gdje ima veliki broj pratitelja koji je podržavaju i prate njezinu glazbu, modnu estetiku i snažne stavove.

Njezino gostovanje na Pinku izazvalo je veliko uzbuđenje među njezinim obožavateljima i fanovima koji su dugo čekali da je ponovno vide na toj televiziji. Nema sumnje da će Jelena Karleuša još jednom prirediti nezaboravan nastup i ostaviti svoj pečat u emisiji “Hit Tvit”.

admina