IZGLEDA DA JE VIKI ZNALA ZA LAŽNU SMRT MARKOVOG OCA

IZGLEDA DA JE VIKI ZNALA ZA LAŽNU SMRT MARKOVOG OCA

Viktorija Mitrović sjedila je sa svojim suputnicima u dvorištu, pa je otkrila suptilnosti razgovora s Lazarom Čolićem Zolom, koji ne razumije njezinu okolnost.

Pita me čovjek iz kojeg razloga se toliko odmaram, Markov kapital nešto… Podsjeća da je pao s Marsa… – rekla je Vicky.

Danas sam mu dala do znanja kako mi je žao zbog svega, kao da je to nešto naizgled beznačajno… Kaže mi: “Danas svi idu na prijevremeni raskid”, zamišljate? Kao i ovdje, postoje mlade dame koje su navodno više puta prekidale trudnoću. Sviđaju vam se oni detalji koji se lako previde? Nevena je razmišljala.

Pitate čovjeka koji je ovdje imao gužvu, čistila se više puta, nije obična… Dao mi je do znanja da je bio uvjeren da ću ga, pod pretpostavkom da ja pospremim, vidjeti vani. Nedavno mi je savjetovao da puno jedem i da se dobro odmorim… Kasnije mi je dao do znanja da ne vidi da čamim na Marku, pa kako bi bilo preporučljivo da odgovorim, da se potpuno bacim na bazen? nastavila je.

Kakvi pojedinci! Nemam baš mutnu ideju o stvarima da se izgovaraš da pokažeš da nekoga voliš – dodao je Savić.

DODATNI ČLANAK

Član “Pomoćnih” Marko Osmakčić, svi zajedno, zaprepastili su cijelu javnost kada se jučer doznalo i demonstrirao da su lažirali smrt njegova tate Franje, koji bi se trebao izvještavati jučer u 16 sati, samo da bi bio skandaliziran nakon napredovanje neugodnosti. uvid u trudnoću Viktorije Mitrović napustio je “Uslužne” i sklonio se iz Srbije u Švicarsku.

Primjedbe ne prestaju – ovaj Osmakčićev potez najčešće nazivaju sramotnim, čudnim i zbrisanim, a kao zvijeri ih dodatno gleda i dosadašnja nescenaristička TV dramatičarka Ana Spasojević.

Podsjetimo, ona je i ranije evidentirala tužbu protiv Marka Osmakčića, s obrazloženjem da je krenuo na nju, a kako je na sastanku za domaći ulazak potvrdila, od tužbe ne odustaje.

Zaprepašten sam, što su pojedinci spremni učiniti! Krivotvoriti smrt Markova tate kako bi on izašao iz stvarnog svijeta, gdje se proslavio taj ekvivalent Marko, loviti ribu kad napusti “Zadrugu” i zaobilaziti pontone… Nadalje, mjesec dana prije kraja vi ne mogu podnijeti napetost mlade dame koja je trudna s tobom, ti od sada radiš to što radiš i krivotvoriš tatinu smrt da ode… Strašno, u šoku sam, ne mogu u potpunosti prihvatiti to što pojedinci su, na što su zvijeri pripremljene! Također, ono čime me je etiketirao… Sud postupno radi što god želi, zasad ništa nije riješeno – rekla je Ana Spasojević za Pink.rs.

admina