GODINA LJUBAVI I SREĆE ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: - Strong Woman

Balkan news

GODINA LJUBAVI I SREĆE ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA:

By  | 

Tri znaka zaista imaju veliku šansu da 2023. zauvek pamte kao godinu svoje ljubavi. Slobodnim se osmehuje srodna duša, a zauzeti bi mogli da uplove u bračne vode sasvim zadovoljni svojim izborom.

Bik

Godina koju dočekujemo će biti veoma povoljna za brak i partnerske odnose. Preciznije, biće to godina koju nikada nećete zaboraviti posebno zauzeti i zaljubljeni. Bikovi koji već neko vrijeme razmišljaju o partnerstvu. Od početka godine do 6. marta 2023. Merkur će tranzitirati u devetoj kući kao vladar druge i pete kuće ovog znaka. Rezultat je nevjerovatna sreća koja će pratiti Bikove na polju ljubavi, bilo da su do tada bili slobodni, bilo da su u stabilnim i jakim vezama.

Tokom prva tri mjeseca u 2023. stvoriće se veze koje će biti sudbinske i koje će promijeniti živote predstavnika ovog znaka Zodijaka. Bikovi koji započnu novu vezu u ova prva tri mjeseca vjerovatno će se vjenčati na kraju godine.

ljubavni-par

Škorpija

Očekuje vas godina ispunjena ljubavlju. Oni koji su još uvijek slobodni imaće priliku da izgrade jake veze, pa čak i da osnuju porodicu. Oni koji žele da stupe u brak, želja će im se ispuniti tokom prva četiri mjeseca naredne godine. Parovi koji su se razdvojili dobiće priliku da poprave veze i stvore jake i stabilne odnose koji će dugo trajati. Svim nesporazumima dolazi kraj.

U junu i julu neko treći bi mogao da unese napetost u vaš ljubavni odnos. Od 22. januara do 15. februara 2023. Venera će tranzitirati u vašem četvrtom polju. U ovom periodu neudate Škorpije će imati priliku da nađu životne partnere, a oni koji se u ovom periodu udaju dobiće veliki novac od svekra i najskuplje poklone.

Vodolija

Od 15. februara do 12. marta 2023. Venera će proći kroz vašu drugu kuću. Zahvaljujući tome, oni koji su u vezama i brakovima će drastični popraviti odnose, sve nesuglasice će sa lakoćom rešavati, a ljubav će bukvalno cvetati. U ovom periodu Vodolije će biti posebno slatkorečive, zbog čega će biti u stanju da impresioniraju bilo koga ko im zapadne za oko.

tuzna-ljubavna-prica-1235644516

Od 12. marta do 6. aprila 2023. Venera će proći kroz vašu treću kuću, a tokom ovog perioda više ćete privlačiti suprotni pol, tako da će sve prštati od avantura, romanse, ali i sudbonosnih susreta.