"GANGRENA JE ZAHVATILA ORGANE!” - Strong Woman

Balkan news

“GANGRENA JE ZAHVATILA ORGANE!”

By  | 

Otkriveni svi detalji operacije, bila je na ivici.

 

 

 

Bivša zadrugarka i vjerenica Kristijana Golubovića, Kristina Spalević, koja je u blagoslovenom stanju, gostovala je u emisiji “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala

 

 

Spalevićeva je prije ove trudnoće imala pobačaj, ali je sada u šestom mjesecu i očekuje dječaka.

Kristina nam je u emisiji otkrila detalje pobačaja, kao i da je imala operaciju, nakon što je tri nedelje konstantno krvarila.

Kristina nam je otkrila da je dugo krvarila, ali da nemarom lekara nije bilo uočeno unutrašnje krvarenje, koje je dovelo do gangrene i hitne operacije:

– Krenula sam tada na preglede skoro svaki dan, nisu videli tu, tamo, a Beta raste, pa onda je bilo priče kako lažem, kako nisam trudna, morbidno. Onda smo otišli u neku emisiju, bilo mi je stalo krvarenje, tad me je baš zabolio stomak i prokrvarim i odemo odnah u “Dragiša Mišović”, otišli na pregled, tu su vidjeli da je Beta počela da pada. Ja tad baš baš krvarim i rekli su mi da se ujutru javim hitno, možda je vanmaterična, možda će trebati operacija. – pričala je Kristina u emisiji “Između dve vatre”.

– U međuvremenu, ja vidim da krvarim tri nedelje, ili četiri, što je nenormalno dugo, mene samo jedan dan prjeseče skroz i odemo u Urgentni centar, tamo kad su vidjeli, hitna operacija, slijepo crijevo. Međutim kad su oni mene otvorili, to je bilo, ma četiri sata su me operisali, ja sam zapravo imala unutrašnje krvarenje, spoljašnje i unutrašnje, koje niko od ginekologa nije video. Ja sam bila na ivici. Gangrena slijepog crijeva, skroz se zavukla iza bubrega, tri sata mi je čistio tu krv, slijepo crijevo je bilo pred pucanjem – rekla nam je Spalevićeva.