Balkan news

EVO ZASTO SE VANJA MIJATOVIC NIJE ZVANICNO UDALA

By  | 

Nakon nedavnog glamuroznog venčanja i zabave, pevačica Vanja Mijatovi otkrila je svaki detalj o svojim planovima, željama i pripremama za budućnost. Progovorila je i o vrućoj temi o kojoj se govori u domaćoj javnosti, zbog čega se nije udala i vjenčala.
Pjevačica je ispričala o glamuroznim pripremama za vjenčanje i kako su se mladenci dobro proveli, ali i o nastupima koji su otkazani.
Bilo je fenomenalno, i bila sam presrećna. Kada sam ušla u salu i videla koliko je dragih ljudi došlo da proslavi naš divan dan, zaplakala sam. Bilo je veselja. Iako mi je ovo bilo prvo vjenčanje, svi gosti su rekli da je bilo divno, i dalje mi se čini kao magla. Morao sam otkazati neke nastupe jer je organizacija bila jako stresna i nakon toga sam se malo razboljela sve.
Vanja je otkrila jedan aspekt svog lika i djela za koji mnogi nisu bili svjesni, uprkos činjenici da se godinama bavi pop muzikom.
Ja sam Ivana Mijatovi i neki me poznaju a neki ne. Kada sam se rodio majka mi je dala dva imena, sto je bilo jako cudno za ono vrijeme. Insistirala je da izaberem ime koje mi se vise svidja. oduvijek me zvao Vanja; to je i moje omiljeno ime, a ja nikad ne izgovaram Ivana. Na temu bebe koju joj je Televizija Pink poželela sledeće godine, pevačica je sa osmehom na licu otkrila svoje planove i želje.
Imaćemo imena za oba pola ako Bog da, možda iduće godine, da vidimo da je jedino bitno da je još živ i zdrav.