Balkan news

EVO NA KOJI VAS NAČIN KINESKI HOROSKOP UPOZORAVA NA FINANCIJSKO STANJE

By  | 

Kineski novčani horoskop za kraj godine možete pronaći u nastavku. Tijekom brojni znakovi zodijaka imat će problema s gotovinom, a ovim će delegatima biti najteže.


Prema kineskom horoskopu ova tri znaka neće imati sreće s novcem:
Zmaj Nemojte se osjećati loše zbog toga što ne možete dovršiti zadatke ili obavljati svakodnevne aktivnosti. Prolazite kroz izazovna vremena i razina vaše energije nije vrijedna divljenja. Bolje je ne postavljati velike ciljeve za srpanj jer postoji šansa da većina Vaši planovi se neće ostvariti, posebno u smislu financija. Pokušajte održati stvari stabilnima i sačuvajte nove planove i ideje za kasnije.
Konj Ovaj će mjesec biti financijski težak. Pred vama je dug put. Nećete se moći izvući iz velikog problema ako ne smanjite velike troškove i ne zadužite se. Iako novac neće biti sjajno, planeti obećavaju velike prilike za nove ideje, kreativne poslove, hobije i učenje.
Skin Netko će vam se najvjerojatnije obratiti za financijsku pomoć. Možda biste željeli pomoći, ali prvo se trebate pobrinuti za sebe. Kada razmišljate o zajmu, imajte to na umu jer postoji velika vjerojatnost da vaš dug neće biti plaćen natrag. Dovršite nedovršene zadatke i odviknite se od loših navika, osobito onih koje uključuju trošenje novca na stvari koje nisu potrebne.