EVO KOJA DVA SASTOJKA TREBA DA STAVITE U VES MASINU KAKO BI VES BIO MEKAN - Strong Woman

Balkan news

EVO KOJA DVA SASTOJKA TREBA DA STAVITE U VES MASINU KAKO BI VES BIO MEKAN

By  | 

Postoji karakteristična zamjena za sredstvo za čišćenje – ovo je način da svoju odjeću učinite glatkom i mirisnom na ekološki prihvatljiv način!

Kako biste se klonili sintetičkih spojeva u čistoći svog doma i svoju odjeću uredili na ekološki prihvatljiv način, otkrivamo idealnu zamjenu za sredstvo za čišćenje. Slijede 2 pričvršćivanja koja su izvanredna druga opcija:

1. Ocat – osim što je uključen u aranžiranje hrane, ocat je jedan od glavnih elemenata za čišćenje kuće, pogotovo ako ga učvrstite pečenjem. Ocat možete koristiti za čišćenje kupaonice, uklanjanje mrlja od glačala, mikrovalne pećnice, hladnjaka, a trenutno ga možete koristiti i kao sredstvo za čišćenje. Preporučuje se da koristite jabučni ocat i rafinirani bijeli ocat. U pretinac za sredstvo za čišćenje ulijte otprilike 3 žlice octa, s tim dijelom odjeća neće mirisati na ocat, a bit će zapanjujuće nježna i glatka.

Napravite vlastito biološko sredstvo za čišćenje odjeće na različitim temperaturama (40, 40-60, 60-95)

2. Ljekoviti balzami – Ako sredstvo za čišćenje koristite samo zbog mirisa, i ovdje postoji karakteristična varijacija. Mirisni, nježni i opojni, pomlađujući balzami koriste se u proizvodima za njegu ljepote, gnječenju, obnavljanju prostorija, a njihove briljantne note mirisa mogu se unijeti iu odjeću. Pomiješajte 2-3 žlice ljekovitog ulja po želji s 2 šalice octa. Kombinaciju dobro izmiješajte kako biste je mogli upotrijebiti kao uzorno sredstvo za čišćenje i isprazniti u perilicu rublja, ali i kao sredstvo za prskanje prethodno opranog rublja. Za novi miris predlažemo prirodni balzam od eukaliptusa i mente; U slučaju da smatrate da bi vaša odjeća trebala imati miris kao što ste stavili na miris, stavite bademovo ulje ili bergamotovu pomlađujuću mast, dok će lavanda mirisati besprijekorno i nježno.