DEPILACIJA NIJE RJESENJE - POVEDITE RACUNA O ISHRANI - Strong Woman

Balkan news

DEPILACIJA NIJE RJESENJE – POVEDITE RACUNA O ISHRANI

By  | 

Da biste se riješili neugodnosti koje se stalno ne sjećate redovito uzimati pincetu i ispravljati nedostatke, upotrijebite prateće strategije

Dlake na licu loš su san svake dame. Osim što ih velika većina vidi kao nešto nepoželjno i ukusno nezadovoljavajuće, one su i krajnje neumoljive, bez obzira na to koristite li pincetu, britvicu ili vosak za njihovo uklanjanje.

Unatoč tome, ova strategija evakuacije zapravo samo pridonosi problemu umjesto da ga rješava.

Ako sljedeći put budete imali želju da se zauvijek riješite odbojnosti i da se na kraju ne sjetite da stalno uzimate pincetu u ruke i ponovo pokušate s mrljama, upotrijebite strategije.

Koji su uzroci i nuspojave proširene muškosti kod žena?

U trenutku kada govorimo o razlozima povećane neurednosti kod žena, treba primijetiti da je to često mješavina varijabli. Dakle, hirzutizam se događa zbog:

– nasljedne sklonosti (u polovici slučajeva),
– hormonska previranja
– policistični jajnici
– Cushingov poremećaj (nastaje kada je tijelo dulje vrijeme izloženo povišenim stupnjevima kemijskog kortizola, npr. kada ga nadbubrežne žlijezde proizvode u nerazumnim količinama)
– korištenje određenih lijekova,
-dijabetes,
– rast,
– problemi organa hipofize,
– intrinzična nadbubrežna hiperplazija (genetska bolest u kojoj nadbubrežni organi proizvode puno steroidnih kemikalija),
također, ravnomjerna otvorenost za istezanje

Kako riješiti problem proširene neurednosti?

Postoje različiti načini uklanjanja nepoželjnih dlačica, poput brijanja, izblijeđivanja dlačica, uklanjanja normalnim tehnikama, zatim raznim mazanjem i kremama, umivanju pincetom ili depilaciji, no budući da je ciklus razvoja dlačica iznimno kratak (samo 7 dana), to su nedovršeni aranžmani i trebam ponavljati istu stvar praktički iz dana u dan, sklada Elle.

Vitamin B6

Vitamin B6 pojačao je ekspanziju testosterona što uzrokuje nepoželjan rast brade. Jedući različite vrste hrane bogate vitaminom B6, na primjer, banane, piletinu, ribu, krumpir i lješnjake, možete smanjiti opuštenost lica.

Što učiniti pod pretpostavkom da vam se dlake na licu pojave?

Liječenje hirzutizma eventualno treba započeti u slučaju da se utvrdi uzrok. Štoviše, za to se prvo trebate obratiti ginekologu, koji će, s obzirom na posljedice pretraga i različitih procjena, preporučiti dostatno liječenje zbog navedenog poremećaja. Pod pretpostavkom da nema odstupanja od standarda, ginekolog će vas bez sumnje uputiti endokrinologu.

Bez ikakvih hormonalnih problema, glavni izlaz iz situacije je eliminirati bujnu kosu, koristeći tehniku ​​koja vam najviše odgovara.