ČLAN VOŽDOVAČKOG KLANA KRAO MLEKO S KRISTIJANOM! Evo ko je "žestok momak" koji sa rafa stavlja proizvod za decu u torbu! - Strong Woman

Balkan news

ČLAN VOŽDOVAČKOG KLANA KRAO MLEKO S KRISTIJANOM! Evo ko je “žestok momak” koji sa rafa stavlja proizvod za decu u torbu!

By  | 

Kristijan Golubović je sa svojim dugogodišnjim saputnikom Zoranom Vasojevićem Ćozlom uzimao mlijeko za djecu.

Depeša je došla u vlasništvo video snimka na kojem smutljivac u radnji pokazuje svog saradnika u prahu dječiju hranu na stalku, koju zatim, u tom trenutku, uzima i stavlja u svoj ranac. Na snimku se očito vidi kako njih dvoje prenose kantu sa osnovnim proizvodima, a Ćozla taj predmet stavlja u svoj ranac, a ne u njega. Kristijan ovoga puta nije bio kriminalac, već je očigledno imitirao Vasojevića.

Njih dvoje se poznaju od devedesetih godina, a Zoran je poznat kao pratilac Aleksandra Kneževića Kneleta.

Kristijan Golubović
Fotografija: KURIR.RS
Kristijan je u tom trenutku jednom bio zarobljen u ovoj vrsti aktivnosti, kada je njegova bolja polovina Kristina ostala s njim, a nakon toga je navodno pokušao uzeti dječje igračke i gomilu pelena.

01:05
Kristijan Golubović uzima mlijeko
Tada je, u tom trenutku, krivac za priču napravio neku buku.

– Naša dečija kolica koštaju 250.000 dinara, pa neka vide da li sam i gde sam i njega uzeo?! Zaista nije potrebno fokusirati se na vozila ili pelene, a službenici za sigurnost su moje kolege. Pritvorenik od 14 i po godina zbog tvrdnje opskurne osobe, prodavca ili slučajnog prolaznika?! – rekao je Kristijan tada, u tom trenutku, i dodao:

Kristijan Golubović
Fotografija: PRINTSCREEN, DAMIR DERVIŠAGIĆ
– Igrom slučaja, kada smo sa malim u radnji i on počne da se migolji u kolici, ja sam mu, recimo, stavila bilo šta u ruke da ga nečim zabavi. Bili su to ženski jastuci (zelena kutija), koje je izbacio na neko mesto blizu prirodnog proizvoda, a ja sam digla galamu da sam ih u velikoj meri ostavila i da to neću platiti, pošto zapravo nisam dobiti i niko ništa nije namerno uzeo ili uzeo – izrazio je uz dužno poštovanje.

Zvezdice naslov
Fotografija: Messenger
Kurir.rs