BIVŠA ZADRUGARKA ZVJERSKI PRETUČENA NA SPLAVU?! Hitno primljena u Urgentni centar, vrištala od BOLOVA, sva izlomljena

BIVŠA ZADRUGARKA ZVJERSKI PRETUČENA NA SPLAVU?! Hitno primljena u Urgentni centar, vrištala od BOLOVA, sva izlomljena

Denise Lady, prethodna članica petog puta nenapisane TV drame “Uslužna” i diva, navodno je žestoko progonjena i nakon toga pretučena prošle noći na pontonu u glavnom gradu, zadobivši teške rane kada joj je slomljena ruka, zbog čega je je odmah ispovjedio na Krizno mjesto.

Konkretno, kako otkriva izvor sa lica mjesta do našeg ulaza, Dejmova je prethodne večeri bila na proslavi rođendana svog suputnika, gdje se cijelu noć provela bez problema, samo da bi je u jednom trenutku privukao opskurni muškarac u pijanom stanju. Privlačna slavna ličnost ga je prvo ljubazno odbacila rekavši da nije inspirisana nikakvom prepiskom s njim, ali on to radije ne bi priznao, te je prvo glasno krenuo za njom, a potom istinski za njom.

Denise Dame: Denise je bila na prijateljičinoj rođendanskoj zabavi na splavu. Svi su se dobro zabavljali, slavili, plesali, pevali… Pa, sve je išlo dobro dok se čovek, koga niko baš i nije primetio, digao i krenuo ka njemu da započne. Bez obzira na to, mogla je i bez toga jer je ta opskurna osoba bila pripita i smatrala je da ništa ne treba raditi s njim, pa mu je na najobičniji način dala do znanja da nije zaintrigirana. Ovo je uzburkalo nesto stvorenje u njemu, poceo je da je grdi i potkopava, onda joj je u tom trenutku udario noge i zgrabio joj ruku i okrenuo je tako jako, da sam mislio da je planirao da je otrgne! Svi smo skočili čim je vrisnula da se riješi manijaka, ali smo zakasnili jer je Denise još uvijek vrištala iz sveg glasa jer nije mogla pomjeriti ruku. Odmah smo pozvali centar za traumatologiju i policiju, koja je brzo reagovala, a ona je završila u traumatološkom centru, gde su brzo uzeli x-zrake njenih najdaljih tačaka. Potpuno je slomljena, ne može da se oporavi od pogoršanja – rekao je veoma obrazovani izvor.

Kurir.rs/republika

admina