Balkan news

BIVŠA ZADRUGARKA TARA SIMOV OGOLILA DUŠU ZAVRŠILA NA LIJEKOVIMA

By  | 

Tara Simov pohvalila je glavni rođendan svog psećeg travnja kojeg je dobila od bivšeg Nenada Aleksića Ša.

Na ovom događaju Tara je govorila o svojoj novoj poziciji, ponovnom posjetu “Korisnim”, ali io odnosu s Nenadom Aleksićem Šaom.

Dobro sam, malo sam istrošen, kopčam se, moja glavna odgovornost je bila Zadruga, trenutno sam nenormalan. Imam šefa, šefe, moram nekoga nešto pitati, ne podnosim autoritet – počela je Simova za Pink.rs, i osmislila šta je točno njen rad na pontonu:

Najvažnije je u tom trenutku prikazati sve ostale stvari. Ovdje sam da ispričam priču, pomognem osoblju i tako dalje. Što se glazbe tiče, očekujte ozbiljan hit za mjesec dana. Vidim da je pjesma snimljena – kaže Tara.

Aludirala je na odnos i sentiment s Nenadom Aleksićem Ša.

– Pojedinci me preziru kada kažem nešto pristojno u vezi sa svojom i njegovom vezom, ali stvarno sam malo ožalošćena što on nije stigao. Zbog nje… Taj psić je kupljen kad smo bili zaljubljeni, što se dogodilo od tog trenutka pa nadalje, njegove odvratne riječi koje nemaju dobar razlog, moj nedostatak gotovine, isključenje, prava istina je da ja nisam kupio stan na račun Nenada Aleksića, a ne na osnovu toga što vi sami. Sve je tonu boljelo, ali opet i opet moja ljudska strana je slomljena srca. Nema potrebe za dopisivanjem, on je nastavio sa svojim životom, ja sam nastavila sa svojim i to je sve – kaže Tara.

– Prihvatite moju ispriku što je ovo tako ispalo, slomljena sam srca što se svelo na bombardirani brak, bombardirani poziv, moje ime i prezime, njegovo… Zašto? Da se spojimo i borimo se još dvije godine od tog trenutka nadalje, da se osramotimo i da nam se cijeli svijet smije. Bolje je da se apsolutno nijedan dio toga nije dogodio nego da se dogodio na ovaj način. Koliko god ta dva mjeseca bila predivna i to zadirkivanje… Ne mogu reći da nije bilo dobro za mene i da nisam pao do ušiju, međutim ta veza je na kraju bila groznija nego što bi mogla bio je. Nikada se tome ne bih mogao vratiti, 1.000.000 eura da izvadim svoj novac, ne bih se vratio. To je uzaludna vježba da iscrpljujem svoje tijelo, mučim se, s 22 godine sam završio na sedativima, lijekovima za pritisak, receptima za srce. Imam tisuću i jedan problem, intelektualno sam slomljena, divljam, ne mogu se prilagoditi u običnoj klimi – kaže Tara.