BILJKA KOJA ČISTI JETRU, SLEZINU, BUBREGE, REGULIŠE ŠEĆER I PROBAVU! - Strong Woman

Balkan news

BILJKA KOJA ČISTI JETRU, SLEZINU, BUBREGE, REGULIŠE ŠEĆER I PROBAVU!

By  | 

Ova izvanredna biljka s nevjerojatnim zamislivim rezultatima služila je u obično hitnim slučajevima

Fascinantno je koliko podcjenjujemo biljke koje ispunjavaju naše obližnje područje. Jedan od njih je svakako cikorija ili konzum za vodu. Ova izvanredna biljka sa fantastičnim zamislivim rezultatima služila je u obično hitnim slučajevima.

Vjerojatno ste upoznati s njegovim korijenom, čiji se prah mnogo puta koristio kao zamjena za espresso, no također se koriste i svi njegovi dijelovi. Inače se naziva komadić pločica miješanog zeleniša, zatim u čajevima, oblogama i kao rješenje za neka medicinska pitanja.

Najveća korist cikorije je u tome što je svaki njezin dio potpuno jestiv, a jednako je i krepak. Od lista, preko cvata i korijena.

Biljka cikorija učinkovito rješava želučane tegobe, ublažava bolove u zglobovima, čisti jetru i djeluje na otporni okvir.

Kako možete iskoristiti ovu ljekovitu biljku saznat ćete u popratnom tekstu. Za vas smo posložili skromnu hrpu recepata kako izvući najbolje iz ove bazične biljke.

Prednosti CIKORIJE ZA dobrobit

Pomaže ubrzati obradu

Zagovornici ove biljke slažu se da je poticanje asimilacije najveća prednost biljke cikorije.

Iz kojeg razloga je to tako?

U svom sastavu ima iznimno impresivan probiotik – inulin, koji djeluje puno prizemnije u mješavini s mikrobima koji se nalaze u našem želucu. Različite biljke također imaju ovu tvar, ali lokvanj je sadrži koliko je to moguće.

Inulin također ima sposobnost prilagođavanja korozivne razine u želucu, što može pomoći onima s refluksom kiseline.

To su područja snage za a

Sve biljke sadrže fenole, što dodatno govori da su biljke izvrsni partneri u borbi protiv otrova u tijelu. Korijen cikorije posebno je bogat fenolima, što ga čini snažnim pojačanjem stanica.

Samo 300 mililitara vodenog espressa usmjerava krvnu sliku i već nakon sedam dana tijelo je oslobođeno otrova. Isto tako zaštićen od pritiska.

Fantastičan partner u borbi protiv kontaminacije

Korijen cikorije, a posebno njegov koncentrat, može se boriti protiv mikroorganizama, posebice organizama i mikroba.

Istraživanja su pokazala da kiseline koje se nalaze u cikoriji štite tijelo od mikroskopskih organizama koje unosimo u organizam i koji se nalaze u ustima. Slično svojstvo pripisuje se i u borbi protiv izraslina – posebice kandide.

Neki tvrde da je piće od cikorije snažno u borbi protiv groznice džungle.

Radi na sigurnom okviru

Budući da sada ima snažnu zalihu oružja za borbu protiv kontaminacija i mikroorganizama, to je također najbolji lijek za rad na sigurnom okviru.

Polifenoli su posebno odgovorni za borbu protiv ozbiljnijih kontaminacija i, iznenađujuće, ozbiljnijih infekcija. Na taj način, cikorija se već duže vrijeme koristi u elektivnoj medicini kao lijek protiv bolesti. Fitoterapeuti jamče da djeluje učinkovito u borbi protiv malignih bolesti u početnim fazama.

Piling i čuva zdravu jetru

Detoksificira i jača tijelo

Čuva srce i ublažava muke

Smanjuje bolove od upale zglobova

CIKORIJA ZA SMANJIVANJE TEŽINE JE SJAJNA ODLUKA U DIJETAMA